featured

Ethereum 1,500 doların altına düştü! Boğaların gücü kesin olarak tükendi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, piyasa olumsuz günler geçirirken 1,480 dolara düştü. Altcoin için hacim profili göstergesi hâlâ nispeten düşük. 1,750 doların üzerinde bir günlük kesin kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş başlayabilir.

Ethereum fiyatı hafta sonu %15 oranında düşüş kaydetti. Teknik göstergeler en gözde altcoin’in fiyatının biraz daha düşebileceğine işaret ediyor.

ETH değer kaybediyor

Merkezi olmayan akıllı sözleşme devi, psikolojik olarak önemli olan 1,500 dolardaki destek noktasını kaybetti. Bunun ardından yatırımcıların güveni bir miktar sarsıldı. Ayılar şu anda oldukça güçlü.  Azalan aşağı yönlü mum, birçok yatırımcının önüne atlamak istemeyeceği hareketli bir yük trenidir.

Ethereum fiyatı şu anda düşüş yaşamaya devam ediyor. Göreceli Güç Endeksi’ni düşüş için biraz daha alan olduğuna işaret ediyor. Bu da keskin tasfiyenin ortasında piyasa dibinin henüz bulunmadığı fikrini güçlendiriyor.

Ek olarak, Hacim Profili Göstergesi geçen hafta 19 Ağustos’ta bir artış gösterdi. Boğalar henüz eşit veya daha fazla hacimle bir işlem günü geçiremedi.

Ethereum grafik

Bu nedenle yatırımcılar, aksini iddia eden daha fazla kanıt olana kadar düşüş tezini kabul etmelidir. Eğer, piyasa koşulları bu şekilde devam ederse hedefler sırasıyla 1,400 dolar ve 1,320 dolar seviyelerinde olacaktır.

1,750 doların üzerinde bir kapanış mumunun oluşması ile birlikte düşüş tezi geçersiz kılınacaktır. Boğalar bu seviyeyi aşabilirse, mevcut Ethereum fiyatından %36 oranında bir artış gerçekleşebilir. Bu hareket sonucunda da fiyat yeniden 2,000 dolara geri dönebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin