ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 12 Ekim fiyat görünümü: ETH için kritik seviye 200 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 12 Ekim fiyat hareketleri için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dünkü malum düşüş sonrası günün büyük bölümünde 200 dolar seviyesine tutunmaya çalıştı.
  • Gün sonuna doğru 200 dolar üzerinde kararlı kapanışlar gelmeyince ETH/USD paritesinin 190 dolara kadar sarktığını gördük.
  • 190 dolar seviyesinde ise alıcılar ile karşılaşan Ether, bu noktadan yeniden yükselişe geçti.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1,14 oranında değer kaybederken Bitcoin karşısında ise yüzde 1,66 oranında değer kaybettiğini görüyoruz.

Ethereum 12 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum özelinde dünün en kritik hareketi olarak alıcılar ve satıcılar arasındaki 200 dolar mücadelesinden bahsedebiliriz. Gün boyu 200 doların üzerine çıkma mücadelesi veren Ether alıcıları bu çabalarında başarılı olamayınca alış pozisyonları zayıfladı.

Gün bitimine doğru 200 dolar desteğini aşağı yönlü kıran Ether, 190 doların altına kadar sarktı. Asya işlem saatlerin açılması ile 196 milyar dolara kadar düşen toplam piyasa sermayesinin hızla artmaya başladığını gördük.

Bu artış Ether fiyatı üzerinde de etkili olurken ETH/USD paritesinin yeniden 200 dolar seviyesine yakın bir konuma getirdi. Yazımız yayına hazırlanırken ise bu sefer 200 dolar seviyesini günün en önemli direnç noktası olarak görüyoruz.

Dün geceden beri piyasaya yeni giren yaklaşık 6 milyar doların arkası gelmeye devam ederse, görünüşe göre Ethereum kendine 200 doların üzerinde bir yer bulabilir. Mevcut piyasa sermayesinde ise bu seviyenin geçilmesi şu an zor görülen bir ihtimal gibi duruyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Ether’de görülen son yükseliş ile birlikte MACD göstergesi de olumlu bölgeye geçerek yükselen bir görünüm veriyor. Stokastik osilatörün ise an itibarıyla aşırı alım bölgesinde yatay seyrettiğini görüyoruz. RSI göstergesi ise henüz 50 seviyesinin altında olup, yukarı doğru yönelmesi ETH/USD paritesinin değer artışı için kritik olacak. Aynı şekilde düşük seyreden CCI’ın da yukarı yönlü hareketi trendin hızlanacağı yönünde öncü bir gösterge olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin