featured

”Ethereum Birkaç Yıl İçinde 1,000 Doları Görecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Aragon kurucu ortağı Luis Cuende, şu sıralar 300 doların altında gezinen ethereum’un uzun vadede 1000 dolara yükseleceğini düşünüyor. ICO’larla birlikte ethereum piyasasının gittikçe daha çok büyüdüğünün altını çizen Cuende, büyük ve küçük ölçekli şirketlerin smart contract’lerden faydalanmak suretiyle ethereum blockchain’ini kullanmaya devam edeceği görüşünde.

Bir smart contract projesi olan, Luis Cuende’nin kuruculuğunu yaptığı Aragon, ANT token’leri için başlattığı ICO süresince 28 milyon dolardan fazla yatırım almıştı. Cuende verdiği röportajda şunları kaydetti:

“Bir yıl önce, fiyatı 13 dolarken ethereum’un pahalı olduğunu düşünürdüm. Ancak teknolojisinin tanıdığı olanakları gördükten sonra ucuz olduğunu düşünmeye başladım. İnanıyorum ki ethereum birkaç yıl içinde 1000 doları görecek.”

Cuende bunun yanı sıra ethereum’un da dahil olduğu kripto para sektörünün henüz yeteri kadar uygulanabilir ürünler sunmadığını ve “küresel, merkezsiz uygulamalar ekosistemi kurma” amacını yerine getiremediğini ifade etti.

“Kripto paralar henüz verdiği sözü tutmadı. Vaat edilenin yüzde 10’u dahi gerçekleştirilse ne kadar çılgınca bir şey ortaya çıkacağını hayal edemiyorum.”

Coinbase’den Fred Ehrsam da dahil olmak üzere birçok analist yazdıkları yazılarda ethereum’un daha büyük ölçekli bir uygulamalar ağı olacağını tekrar tekrar vurguluyor. Bunun yanı sıra pek çok ICO’nun henüz alfa test aşamasını bile geçmediği biliniyor. Bu ICO’lar arasında 185 milyon dolar yatırım alarak ICO tarihinin rekorunu kıran EOS ve Bancor da bulunuyor.

Halihazırda smart contact’leri kullanan milyonlarca müşterisi bulunan ethereum’un ilk olarak ölçeklenme sürecini sorunsuz bir şekilde atlatması gerekiyor. Cuende’nin de belirttiği üzere ethereum bunu başarırsa, bitcoin’den sonra 1000 dolar barajını geçen ilk kripto para olabilir.

Con-Turk Haberi

Kaynak: Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin