Eski Goldman Sachs yöneticisinden Ether ve SOL için bomba tahmin
Eski Goldman Sachs yöneticisinden Ether ve SOL için bomba tahmin

Eski Goldman Sachs yöneticisinden Ether ve SOL için bomba tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir röportajda, eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, Ethereum ve şu anda daha hızlı ve kullanımı daha ucuz olan iki rakibi hakkında konuştu.

Pal, 205’te makro ekonomik ve yatırım stratejisi araştırma hizmeti Global Macro Investor’ı (GMI) kurmadan önce, Londra’da küresel varlık yönetimi firması GLG Partners (şimdiki adıyla “Man GLG” olarak anılıyor) için GLG Global Macro Fund’un eş başkanlığını yaptı. Pal bundan önce Goldman Sachs’ta çalıştı ve burada Hisse Senedi ve Hisse Senedi Türevleri’nde Avrupa serbest fon satış işini birlikte yönetti. Halen, 2014 yılında kurucu ortağı olduğu finans ve iş video kanalı Real Vision’ın CEO’su.

Pal’in kripto piyasasıyla ilgili yorumları 30 Kasım’da “InvestAnswers” YouTube kanalının sunucusuyla yaptığı röportaj sırasında yapıldı.

Ether için iddialı tahmin

Pal, Ethereum fiyatının görünümüyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Temel durum olasılıklarını kullanıyorum. Kesinlik yok. Ben hâlâ ETH’nin bu yılı 10.000$’dan 15.000$’a daha yakın bitirebileceğini düşünüyorum… Sadece şu anda olup bitenlerin doğası gereği, grafik kalıpları ve bilirsiniz, piyasaya gelen insanlar. Aslında hala ETH hakkında olumluluyum… küçük bir ihtimal, yaza kadar 40.000 dolara ulaşması. Bunun nedeni, stake döngüsü ve çizelgelerin nasıl göründüğüdür. Ve günlük grafiğini kullanmak, ileriye doğru genişletmek ve bana bunu sağlayan bir dizi şey var. Bu benim temel durumum değil; temel durumum en geç Mart ayına kadar 20.000$ ETH olması.”

Raoul Pal, Ether’in rakipleri hakkında da yorum yaptı

Ve Ethereum’un çok sayıda iyi rakibi olduğundan endişe duyup duymadığı sorulduğunda Pal, şu yanıtı verdi:

“Umurumda değil. Tabii ki, Bitcoin’in hakimiyeti zamanla düşecek gibi ve ETH’nin hakimiyeti de öyle çünkü alana yeni teknoloji giriyor ve farklı sorunları çözüyorlar, farklı merkezileşme düzenleri var… ve bu kesinlikle iyi. Yani Bitcoin hakimiyeti zamanla azalacak. Ether hakimiyeti de zamanla azalacak. SOL’un diğerlerine karşı hakimiyeti zamanla azalacak çünkü bu alan yapı olarak değişiyor. O yüzden bununla ilgili bir sorunum yok. Ben bir ETH hayranı değilim. sadece bunun iyi bir yatırım olabileceğini düşünüyorum. Ben bir kripto maksimalistim.”

Daha sonra, Ethereum’un diğer L1 blok zincirleri üzerindeki hakimiyetinin zamanla düşeceğine inanıyorsa neden Ether’e bu kadar yoğun yatırım yaptığı sorulduğunda Pal şu ​​yanıtı verdi:

“Bence Solana döngüde ETH’den daha iyi performans gösterecek ve Terra’nın da ETH’den daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Öyleyse neden bütün param bu projelerde değil? Çünkü daha az kesinliğe sahibim, çünkü ağ etkileri daha az belirgin. Bu nedenle, daha küçük bir yatırım tercih ediyorum, ancak Ether’in yükselmeyi durduracağını düşünmüyorum. Önümüzdeki 10 yıl boyunca tüm alan 100 kat artacak. Böylece birçok farklı projeyi destekleyebilir ve yine de para kazanabilirsiniz.”

Röportajın ilerleyen saatlerinde Pal’a yedi yıl boyunca bir kripto varlığı elinde tutsa bunun hengisi olduğu sorulduğunda, kısa bir duraklamanın ardından “Ethereum” diye yanıtladı.

Son olarak, SOL fiyatının ne kadar yükselebileceği sorusuyla ilgili olarak Pal, “2017’deki ETH’yi tam olarak yansıtıyor” dedi ve bunun bu döngüde SOL fiyatının 2000 $’a ulaşacağı anlamına geleceğini doğruladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin