Ether, son 14 ayın en düşük seviyesinde: Çöküş büyük tasfiyeye neden oldu!

Ether, son 14 ayın en düşük seviyesinde: Çöküş büyük tasfiyeye neden oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün, kripto piyasasında bir büyük kan banyosu daha yaşandı. Bitcoin’in bir miktar çekilmesi altcoinleri fazlasıyla ezdi. Ethereum’un çöküşü diğer varlıklarda da fazlasıyla hissedildi. Son 24 saat içindeki tasfiye ise ciddi boyutlara ulaştı.

Yüz binlerce kripto yatırımcısının, Ethereum (ETH) pozisyonlarını tasfiye edildi. Dijital varlık piyasalarının geri kalanı başka bir büyük satış olayına tanıklık etti. Kripto para vadeli işlem ve bilgi sitesi Coinglass’tan alınan veriler, son 24 saat içinde 521 milyon dolardan fazla kripto pozisyonunun silindiğini gösteriyor.

Ether düşüşü, dün ağ güncellemesinde ve DeFi tarafındaki söylentilerin ardından geldi. 1.800 dolar seviyelerinde tutunan Ethereum, Cuma’dan sonra yaklaşık 400 dolar kayıp yaşadı.

Ether çöküşü beraberinde kripto tasfiyesine yol açtı

Bir rahatlama rallisi üzerine bahis oynayan traderlar, geçen gün içinde 443 milyon doların üzerinde Long pozisyon sildi. Oynaklık, aynı zaman diliminde 86 milyon dolar değerindeki açık pozisyonların büyük bir kısmının yok olması nedeniyle daha fazla düşüş bekleyen yatırımcıları da kurtarmadı.

Ayılar kripto pazarlarının kontrolünü ele geçirirken, Coinglass, Ether yatırımcılarının 11 Haziran ile 12 Haziran arasında yaklaşık 245 milyon dolar değerinde 168.000 ETH’ye kadar ağır kayıplara tanık olduğunu gösterdi.

Haber esnasında Ether, son 24 saatte %12’nin üzerinde düşüşle 1.460$’dan el değiştiriyor. Ethereum, önde gelen akıllı sözleşme platformu için 14. ayın en düşük seviyesini işaret ederek bugün 1.425 dolara kadar geriledi.

Sonuç olarak, Coinglass verilerine göre son 24 saat içinde 180.389 kripto yatırımcısı vadeli işlemlerde tasfiye edildi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin