featured

Ether sirkülasyonu 2021 yılından bu yana en büyük sapmasını yaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge için artık sadece iki gün kaldı. Geri sayım sürerken, Ethereum’da da hareketlilik hiç bitmiyor. Hem borsalar hem kullanıcılar tarafında yoğun bir dönem yaşanıyor. Borsalar geçişten etkilenmemek için tedbirlerini alıyor. Sadece sistemi kendisi için değil yatırımcılarında mağdur olmaması adına çalışmalar sürüyor.

Yoğun bir çalışmaların yaşandığı ortamda Ether sirkülasyonu ise zirvesini oynuyor. 2021 yılını kıyaslayan veriler daha pozitif görüntü içinde olduğunu gösteriyor. 15 Eylül’de gerçekleşecek olan Proof of Stake geçişi öncesi bu verilerin gelmesi son derece önemli.

Diğer yandan ETH/USD paritesinde beklenti halen gerçekleşmedi. Kripto topluluğu oluşan Ether sirkülasyonu ve Merge ile birlikte 2 bin doları yeniden devirmek istiyor. Şu an fiyat sadece bu seviyeden 250-280 dolar uzaklıkta.

Ether sirkülasyonu 16 ayın zirve noktasında

DeFi varlığına olan ilginin ışığında, zincir içi ölçümler olumlu işaretler gösteriyor. Veri izleme ve analiz platformu Santiment’in 13 Eylül’de bir rapor paylaştı. NVT dolaşım modeli verilerine göre, taşınan benzersiz ETH ile ağın mevcut piyasa değeri arasındaki oran 16 ayın en iyi durumunda olduğunu belirtti.

Piyasa değeriyle karşılaştırıldığında, Ethereum sirkülasyonu, Mayıs 2021’den bu yana gördüğü en yüksek yükseliş sapmasını sergiliyor.

Bununla birlikte, DeFi operasyonları ve Merge sonrasında teminat kaybetme potansiyeline ilişkin endişeler nedeniyle farklı bir artış olabileceği söylentileri de bulunuyor.

Son olarak cüzdan ve borsalardan Ethereum taşımaları dikkat çekiyor. Borsa üzerinde ciddi miktarda ETH varlığı bilinmeyen cüzdanlara aktarılıyor. En dikkat çekeni ise; Gemini borsasından aktarılan 110 bin ETH oldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin