Ether için yeni hedef tüm zamanlar zirvesi mi
Ether için yeni hedef tüm zamanlar zirvesi mi

Ether için yeni hedef tüm zamanlar zirvesi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Birimi – Altcoinlerin lider para birimi olarak bildiğimiz Ether, 4 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin yükselirken eşlik eden nadir kripto varlıklardan biri olan Ethereum, altlar için iyi sinyal verdi. Bitcoin’den sonra Ethereum’da tüm zamanlar zirvesini güncelleyebilir.

Kripto dünyasının 2. varlığı Ethereum, 4.000 doları kırarak önemli bir direnci geçmiş oldu. Son olarak 3 Eylül’de 4K barajını aşan Ether, geri çekilme yaşamıştı. 2.750 doların altına kadar düzeltme yapan kripto para birimi, yükselen trendi zorladı. 21 Eylül’den sonra trendi denedikten sonra yeniden yükselişe geçen Ethereum, çabuk toparladı.

Ethereum son olarak en büyük düşüşünü 21 Temmuz’da gerçekleştirdi. 1.750 doların altına kadar sarktı. Buradan sonra ara ara düzeltmelerle yükselişe geçti. Bir trend çizdiğimizde ise yükselen kanalın içinde her zaman kalabildi.

Günümüze geldiğimizde ise Bitcoin’in yükselişinden nasibini alan Ethereum, 4 bin doları rahatlıkla geçti. Boğalar için şimdiki asıl hedef tüm zamanlar zirvesini kırabilmek. ATH’sini geçebilmesi için ETH 4.400 dolar kırması gerekiyor.

Ether için ilk hedef 4.400 dolar

Altcoinlerin lideri Ethereum için SpuerTrend ve MACD göstergeleri alıcı sinyalini arttırıyor. Aynı zamanda yatırımcıların artması sinyalleri belirgin hale getiriyor. Son haftalarda yükseliş trendini güvenli şekilde sürdüren Ether, sonunda 4.000 doları kırabildi. Ethereum’un bir tepki vermesi altcoinler içinde pozitif anlam taşıyor. Ethereum’un yeni bir ATH yapması altlara önemli şekilde yansıyabilir.

ETH, 3.800 dolar desteğini güçlü şekilde savundu. Buradan ayrılarak 4.000 doların üzerine kendini atabildi. Anlık 4.150 doların yukarısında işlem görüyor. Piyasa değeri ise 500 milyar dolara yaklaştı.

Boğaların en büyük beklentisi Mayıs ayındaki zirveyi geçebilmek. 4.400 doların geçilmesi yeni fiyatlanmayı da tetikleyebilir. MACD ve RSI yükseliş sinyalini halen gösteriyor. Ethereum için destek noktası 4.000 dolar iken, direnç alanı 4.400 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin