Eth2 staking protokolü devasa fon topladı
Eth2 staking protokolü devasa fon topladı

Eth2 staking protokolü devasa fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 2.0 veya Eth2 stake hizmet sağlayıcısı olan Lido Finance, 2 milyon dolarlık yeni fon sağladı.

Melek yatırımcılar katıldı

Lido, turun Semantic Ventures, ParaFi Capital, Terra, Stakefish ve Staking Tesisleri Facilities tarafından desteklendiğini söyledi. Tura MakerDAO’dan Rune Christensen, Aave’den Stani Kulechov ve Synthetix’ten Kain Warwick dahil olmak üzere melek yatırımcılar da katıldı.

Yeni sermayeyle Lido bu ay ana ağını piyasaya sürmeyi planlıyor. Protokolün test ağı Kasım ayının sonlarından beri Ethereum Goerli’de bulunuyor.

Lido nedir?

Lido, “likit” bir Eth2 staking protokolü. Yani kullanıcıların stake edilmiş Ethereum’un (ETH) kilidini açmasına ve getiri elde etmek için çeşitli DeFi uygulamalarında kullanmasına izin veriyor. Lido bunu, protokolü aracılığıyla stake edilen her ETH için kendi yerel token stETH’sini vererek yapıyor. stETH, stake edilmiş ETH’nin tokenize edilmiş bir versiyonudur.

Hizmetin bir bedeli var elbette. Lido, web sitesindeki bilgilere göre, stake ödülleri %10 ücret alacak. En iyi kripto borsaları da Eth2 stake etme hizmetleri sunacak şekilde ayarlandı, ancak Lido, çözümünün “tek bir tarafınözel anahtar yönetimine dayanmadığını” söyledi.

ETH sahipleri, Eth2 mevduat sözleşmesi geçen ay yayınlanmaya başladığından beri paralarını yatırmaya devam ediyor. Kontrat şu anda, yatırılan yaklaşık 870 milyon dolar değerinde yaklaşık 1,5 milyon ETH’ye sahip.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin