20 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler ve teknik göstergeler
20 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler ve teknik göstergeler

ETH nereden alınmalı, nereden satılmalı? 21 Nisan Ethereum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum talepleri bir önceki çeyreğe kıyasla hayli artmış durumda. Piyasalardaki fiyat dalgalanması ve yeterli likiditeyle ETH’de kısa vadeli işlemler kârlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Ethereum’un popülaritesi giderek artıyor. Son raporlara göre, ETH talebi son çeyrekte %260 oranında artış gösterdi. Bitcoin’i geçmesi elbette beklenmiyor ancak BTC’ye yükselmek için bir itici güç sağlayabileceği düşünülüyor.

Ethereum (ETH) kısa vadeli işlemler için iyi bir konumda

Ham petrol fiyatlarındaki tarihi düşüş şüphesiz finansal piyasaları körükledi. Kripto para piyasalarında bile gerginlikler hissedildi. BTC/USD, son iki haftada güçlü bir seyir sonrasında 7 bin doların altına düştü. Ethereum da hayli değişken bir seyir izliyor.

ETH/USD için bugünün aralığı 170 – 174,73 dolar. Kripto para biriminin şu anda kısa vadeli işlemler için mükemmel bir konumda olduğunu ifade edelim.

İlk olarak, ETH/USD için saatlik tabloya bakalım. Burada, Ethereum’un bir “Ayı Bayrağı” oluşturduğunu görebiliriz. ETH bir kanalda işlem görüyordu. Mevcut fiyat 173 dolar. Kanaldan çıkan Ethereum 161 dolara dokunabilir. Coinnounce analistleri, bu sebeple 161 dolarda satın alma hedefiyle bir short pozisyon bir pozisyon girmek ve böylece yaklaşık %7’lik bir kâr elde etmek için iyi bir zaman olabileceği görüşünde.

Coinnounce analistlerine göre mümkün olan ikinci ticaret, fiyat hareketine bir önceki kurulumdan biraz daha fazla dikkat ve biraz daha uzun bir zaman çerçevesi gerektiriyor. Bu kurulum için Ethereum’un dört saatlik zaman çizelgesine bakmamız gerekiyor. Bu durumda, ETH/USD’nin düşüş trendinin sonunda, önceki mumun gövdesi içinde yükselen üç yeşil mum olduğunu görebiliriz. Bu patern, yükseliş paterni olan “üç beyaz asker” olarak bilinir. Analistlere göre bu 187 dolarlık hedef satışla long pozisyona girmek için iyi bir zaman olabilir.

Her iki pozisyonun da zıt olduğunu anlamak önemlidir. Ve biraz beklemek ve ETH/USD fiyatlarının hareket yönünü analiz etmek çok önemli.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin