ETH bonanza, bir günde onaylanan üçüncü Kuzey Amerika Ethereum ETF'si olacak
ETH bonanza, bir günde onaylanan üçüncü Kuzey Amerika Ethereum ETF'si olacak

ETH bonanza, bir günde onaylanan üçüncü Kuzey Amerika Ethereum ETF’si olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – Kanadalı borsa yatırımcıları yakında Ethereum ETF’leri söz konusu olduğunda seçim yapabilecekleri çok çeşitli seçeneklere sahip olacaklar.

Ethereum’a yönelmek

ABD-Kanada sınırının güneyinde riske maruz kalmak hala zor olsa da, düzenleyiciler tek bir günde üç farklı Ethereum ETF’yi onayladığından, Kanadalı yatırımcılar kısa bir süre sonra bir ETF aracılığıyla Ethereum’a (ETH) yönelmek için bir dizi seçeneğe sahip olacaklar.

Purpose Investments, Evolve ETF’ler ve CI Global Asset Management, Kanadalı düzenleyiciler tarafından Ethereum destekli ETF’leri bugün başlatmak için onaylandı. ETF’ler, Kuzey Amerika’daki ilk ETH ETF’leri olacak ve dünyadaki ilkler arasında olacak.

Bazı gözlemciler, üçünün de aynı anda onaylanmasının, Purpose’a “haksız bir avantaj” sağlamama çabasının bir parçası olabileceğini belirtti. Rakipler onay için beklerken AUM’da hızla yükselen ilk Kuzey Amerika Bitcoin ETF’si olan ve çılgınca popüler olan Purpose Investments ETF’nin piyasaya sürülmesinden sonra Purpose bir avantaj elde etmiş gibi görünüyordu. Rival Evolve Fund Group’un Bitcoin ETF’si, Purpose’dan yalnızca iki gün sonra başlatılmasına ve %25 daha az yönetim ücreti sunmasına rağmen, AUM’da yalnızca 100 milyon dolar çekmeyi başardı.

Kanada borsası, kripto varlıklarına yönelme konusunda önemli bir iştah gösterdi. Borsada işlem gören önceki Ethereum ürünleri, listelemenin ilk gününde piyasa durmalarına neden oldu ve Purpose’un Bitcoin ETF’si ticaretin ilk gününde 100 milyon doları kırdı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin