ETH balinasından meme coin alarmı: Tek transferde dikkat çeken bir alım gerçekleşti!
ETH balinasından meme coin alarmı: Tek transferde dikkat çeken bir alım gerçekleşti!

ETH balinasından meme coin alarmı: Tek transferde dikkat çeken bir alım gerçekleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats’tan alınan verilerin gösterdiği gibi, bu balina daha sonra satmak için ısrarla SHIB’yi satın almaya devam ediyor. 10 Nisan’dan bu yana, büyük miktarda Shiba Inu satın alan birkaç ETH yatırımcısının yanı sıra 1.2 trilyon SHIB tokeni satın aldı.

86.6 milyar SHIB bu cüzdana girdi

WhaleStats, 17 saatten fazla bir süre önce, “BlueWhale0073” adresinin sahibinin 90 milyar SHIB aldığını ve bu şaşırtıcı miktarda kripto için 2.111.500 dolar ödediğini bildirdi.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1517609553944268800

Son iki hafta içinde bu balina 1.2 trilyon meme coin topladı. Üç gün önce 50 milyar SHIB satın aldı. Ayrıca Cuma günü, ETH balinası “Bombur”, bu haftanın başlarında benzer miktarda SHIB satın alarak 50.296.290.794 SHIB yığını aldı.

Bununla birlikte, WhaleStats’taki bu cüzdanların sayfaları, bu yatırımcıların hızlı para kazanmak için SHIB satın aldıklarını gösteriyor. İkinci en büyük meme coin, gelen en büyük varlık ve aynı zamanda en büyük giden paradır.

Bu hafta, SHIB’nin fiyatı hafifçe dalgalandı, 18 Nisan’da 0,00002401 dolara düştü ve ardından 0,0000256 dolar seviyesine yükseldi. Bu da büyük miktarda token ticareti yapmak ve önemli bir kâr elde etmek için yeterli.

Balinaların SHIB dengesi eriyor

Ethereum zincirindeki en büyük 100 cüzdanla ilgili önemli verileri gösteren WhaleStats sayfası, ETH balinaları tarafından tutulan genel Shiba Inu arzının daraldığını söylüyor. 23 Nisan’da 1.2 milyar dolarlık SHIB, bir gün önce ise 1.4 milyar dolarlık Shiba Inu’ydu.

Bununla birlikte, SHIB, en büyük Ethereum balinaları tarafından tutulan USD değeri ile en büyük kripto varlığı konumunu elinde tutmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin