ETH balinaları büyük gün öncesinde bu token'den alım yapıyor! İşlem hacmi yüzde 500 arttı
ETH balinaları büyük gün öncesinde bu token'den alım yapıyor! İşlem hacmi yüzde 500 arttı

ETH balinaları büyük gün öncesinde bu token’den alım yapıyor! İşlem hacmi yüzde 500 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Woo Network, geleceğiyle ilgili ipuçları vererek yatırımcılar arasında merak uyandırdı. Görünüşe göre Ethereum (ETH) balinalarının en büyüğü de bununla ilgileniyor. WhaleStats’a göre, WOO tokeni, en büyük 100 ETH balinası tarafından son 24 saat içinde satın alınan en iyi 10 token listesine geri döndü. Bu arada, tokenin 24 saatlik işlem hacmi %460’ın üzerinde bir artış gördü.

Woo Network bir tweet’te Pazartesi gününün büyük olacağını söyledi. DeFi platformu, 21 Mart’ta planlanmış bir sistem yükseltmesinden geçecek. Resmi duyurusu, ‘Yeni staking programı’nın kaldırılacağından bahsederken, ayrıntılara sahip başka özelliklerin de ekleneceğinden bahsediyor.

En büyük ETH cüzdanları, büyük gün öncesinde biraz daha WOO tokeni ekledi. Token, son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan ilk 10 kripto para arasında 7. sırada yer alıyor. En iyi 100 ETH balinası, 32.6 milyon dolar değerinde WOO tokenine sahip.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1505123064895340548

WOO’nun 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık yüzde 500 arttı

Kripto yatırımcıları da son duyurularda kripto paraya büyük ilgi gösterdiler. WOO tokeninin fiyatı son 24 saat içinde %25’in üzerinde bir artış gördü. Kripto para, yazım sırasında ortalama 0,617 dolar fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi, yaklaşık %500’lük bir artışla 179.034.831 dolar seviyesinde bulunuyor. CoinMarketCap’e göre, WOO toplam 589 milyon dolarlık piyasa değeri ile 115. sırada yer alıyor. Daha önce WOO, Network’ün portföyünün şu anda stake edilmesini destekleyen Debank’ta takip edildiğini bildirmişti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin