MakerDAO kurucusu, 3.5 milyar dolarlık USDC rezervine dönüştürme planını açıkladı

ETH 3 bin dolara yaklaştıkça, Ethereum balina işlemleri yükseliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), yukarı doğru güçlü bir hamle yaptı. Bu hamle sayesinde haftalık kazançlarını %15 artırdı. Gün içinde ise 3.000 dolara fazlasıyla yaklaştı. ETH 351 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 2.930 dolarlık bir fiyatla %6 artışla işlem görüyor.

Balinalar, son üç haftadır ilk kez yeniden aktif hale geldi. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment raporunda şu detaylara yer verdi:

“Ethereum, 2 Mart’tan bu yana ilk kez 2.900 doların üzerine çıktı. Balina işlemleri büyük bir hızla artıyor. Dün, savaş haberlerinin çıkmasından bu yana ETH ağında 7.000 dolardan fazla işlem yapılan ilk gün olarak dikkat çekti.”

Ethereum fiyatı 3.000 dolara dayandı

Son fiyat artışıyla birlikte, Ethereum (ETH), bu yıl ilk kez direnç trend çizgisinin üzerine çıkmayı başardı. Bu nedenle, güçlü hacimlerle 3.000 doların üzerine herhangi bir baskı, psikolojik bariyeri kırmaya yardımcı olacak. Yükseliş trendinin bir kez daha devam etmesini bekleyebiliriz.

Ek olarak, IntoTheBlock’tan gelen veriler, güçlü yükseliş fiyat hareketi beklentisiyle bu hafta borsalardan büyük ETH çıkışları olduğunu gösteriyor.

18 Mart Cuma günü, borsalar şaşırtıcı bir şekilde 180 bin ile 2022 için tek günlük en büyük çıkışı kaydetti. Bu tür çıkışlar en son kaydedildiğinde, ETH önümüzdeki on gün içinde %15’lik bir artış kaydetti.

Ethereum 2.0 gelişmeleri

Ethereum geliştiricileri, The Merge ve Ethereum 2.0’a yumuşak bir geçiş için yeterince zorluyor. Son zamanlarda geliştiriciler, son test ağında Ethereum “yürütme” katmanı ve “consensus” katmanının birleştirilmesini başarıyla sürdürdü.

Ethereum kurucu ortağı ve ConsenSys CEO’su Joseph Lubin, Ethereum 2.0’ın 2022’nin ikinci çeyreğine kadar gelmesini beklediğini söyledi. Wyoming’deki Camp Ethereal kripto etkinliğinde konuşurken Lubin şunları söyledi:

“Birleşme, şaşırtıcı bir şekilde aynı zaman diliminde gerçekleşiyor. Yani tahminim aynı kalıyor. Bunun üzerinde yoğun bir şekilde çalışan bir ekibimiz var.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin