Eth 2.0’da stake edilen Ether tutarı 1 milyar dolara ulaştı
Eth 2.0’da stake edilen Ether tutarı 1 milyar dolara ulaştı

Eth 2.0’da stake edilen Ether tutarı 1 milyar dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 2.0 veya Eth 2.0 stake sözleşmesi fonları çekmeye devam ediyor. Sözleşme şu anda 1 milyar dolardan fazla ether (ETH) içeriyor.

Birim cinsinden bu, 1,5 milyon ETH’den fazla ediyor. TradingView’e göre, 1 milyar dolarlık tutar, mevduatlar büyüdükçe ve ETH’nin fiyatı artmaya devam ederken, şu anda Coinbase’de 660 doların üzerinde işlem görüyor.

eth 2.0

Sözleşmenin kapanış tarihi yok, yani insanlar Eth2’yi güvence altına almak için stake ödülleri kazanmak için para yatırmaya devam edebilir.

Bir iş ispatı (proof of work – PoW) modelinden bir hisse ispatı ( proof of stake- PoS) ağına geçişi olan Eth 2.0 yolculuğu, 1 Aralık’ta başladı. Bu yolculuğun yaklaşık 2 sene sürmesi bekleniyor ve Aşama 0’ın veya işaret zincirinin – Eth2 için bir tür omurga – lansmanıyla başladı.

Ethereum’un yeni ağa tam olarak geçmesi için hala uzun bir yol var. Yeni blok zincirin, mevcut iş kanıtı ağından daha verimli ve ölçeklenebilir olması bekleniyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin