Eth 2.0’da stake edilen Ether tutarı 1 milyar dolara ulaştı
Eth 2.0’da stake edilen Ether tutarı 1 milyar dolara ulaştı

ETH 2.0’da önemli gelişme: Geliştiriciler lansmanın çok yakın olduğunu söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 2.0 üzerinde çalışan geliştiriciler, Beacon Chain’in uzun zamandır beklenen oluşumuna çok yakın olduklarını açıkladılar.

ConsenSys geliştiricisi Ben Edgington’un son blog yazısı, işlerin Ethereum 2.0’da Faz 0’ın merakla beklenen lansmanına çok yaklaştığını gösteriyor.

Bu dönüm noktası olayının ilk kısmı, geliştiriciler blst adı verilen performans ve güvenlik odaklı bir imza defteri üzerinde bir denetim beklemek istedikleri için zaten biraz gecikmiş olan para yatırma sözleşmesinin devreye alınmasıdır.

Edgington, bu hafta sonuçlarının beklendiğini, ancak yine de birkaç pürüzlü nokta ve yapılacak iyileştirmelerin bulunduğunu belirtti.

“Önemli olan, Danny’nin bu haftaki geliştiricilerin çağrısında bildirdiği gibi, denetimin iyi gittiği, sonuçların önümüzdeki hafta beklendiği ve ardından “her şeyi tetikleyebileceğimiz” şeklinde.

Ayrıca, başlangıçta stake’e tamamen güvenmeyenler için bir süre beklemesini tavsiye etti, bu nedenle başlangıçta ETH sahiplerinin çoğu için durum bu olabilir.

Medalla Yeniden Başlıyor

Medalla İşaret Zinciri test ağı, doğrulayıcının etkin olmaması nedeniyle üç haftalık bir aradan sonra yeniden başlatılmak üzere. Ağın kesinliğe ulaşması için onaylayıcıların üçte ikisinin çevrimiçi olması ve katılması gerekiyor.Ancak bu rakam son zamanlarda yaklaşık % 50’ye düştü.

İşlerin tekrar çalışmasını sağlamak için, etkin olmayan doğrulayıcılar, katılmak ve stake etmek isteyenlere yol açmak için havuzdan başlatılıyor. Beaconcha.in’e göre şu anda çıkış kuyruğunda 3,890’dan fazla doğrulayıcı varken, 9,426 katılmayı bekliyor.

Edgington, doğrulayıcı katılımının olmamasından genel test ağının yorgunluğunu sorumlu tuttu ve Zinken ağı başlatıldığında büyük bir düşüş olduğunu ekledi.

“Teşvik edilmemiş test ağlarının sorunu bu: vazgeçmenin hiçbir maliyeti yok.”

O dönemin, müşteri geliştiricilere yazılımlarıyla ilgili teknik sorunları çözmeleri için zaman verdiğini, ancak yine de bir Ethereum istemcisinin testlere hakim olmasıyla ilgili bir çeşitlilik sorunu olduğunu belirtti.

Ethereum Fiyat Güncellemesi

Mevduat sözleşmesinin resmi olarak konuşlandırılmasının ardından Beacon Chain oluşumunun duyurulmasının Ethereum fiyatları için ivme yaratacağına şüphe yok.

Şu anda, ETH birkaç saat önce 400 $ seviyesini geri kazanmayı başardı. Ancak büyük ölçüde hafta sonu 14.000 $’ı aşan ve Ocak 2018’den bu yana en yüksek fiyatını gören BTC tarafından yukarı çekiliyor.

Ethereum için bir sonraki hedef, 420 dolar civarında bir direnç bölgesinde. Bunun üzerinde, 2020’nin en yüksek seviyesi olan 480 $’a geri dönme yolunda hamle olabilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin