ETC, toparlanma aşamasına girdi! Gözler bu seviyede
ETC, toparlanma aşamasına girdi! Gözler bu seviyede

ETC, toparlanma aşamasına girdi! Gözler bu seviyede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic fiyatı, FTX tarafından tetiklenen satışların kurbanı olduktan sonra yavaş yavaş 20 dolar seviyesinin üzerine geri dönüyor. İflas söylentileri, Sam Bankman-Fried’in (SBF) sahip olduğu zor durumdaki kripto para borsasından para çekmeye çalışan yatırımcılar arasında paniğe yol açtı.

FTX kargaşa içinde, Binance satın alma anlaşmasından çekildi

Para çekme işlemlerini askıya almanın yanı sıra FTX, çok daha derin sorunlara işaret eden bir hamle olarak yeni kayıtları da durdurdu. Kripto meraklıları ve yatırımcılar, FTX’in nihai sonunun canlı işaretleri arasında kayıpları saymaya şimdiden başladı.

Kripto hizmetleri sağlamaya odaklanan bir şirket olan Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Perşembe günü CNBC’de göründüğünde FTX ile bağlantılı olarak 77 milyon dolara kadar geri kazanacağından şüpheli olduğunu söyledi.

Binance, yatırımcıları korumak için FTX’i tamamen satın alacağını ima etmiş olsa da, borsa Çarşamba günü “sorunlar bizim kontrolümüz veya yardım etme yeteneğimiz dışında” diyerek geri adım attı.

Bu arada, FTX’in kaderiyle ilgili en son güncellemede SBF, müşterilerin doğrusunu yapmak ve “yeni yatırımcılar” edinme olasılığını araştırmak için önümüzdeki hafta içinde fon toplamayı planladığını söylüyor.

FTX’i kurtarmak için gösterilen çabalara rağmen, Terra (LUNA) çöküşünde olduğu gibi piyasada yankısı uzun süre sürecek gibi görünüyor. Şimdilik gözler, Ethereum Classic fiyatının 20 doların üzerinde bir yükseliş trendini sürdürme yeteneğine sabitlenmiş durumda.

Ethereum Classic fiyatı yükseliş tablosu çiziyor

Tüm kripto piyasası, FTX‘in durumundan etkilenirken, ETC fiyatı destek seviyesinden 17,77 dolara yükseldi. Bununla birlikte, bir yükseliş mumu görünüyor ve altcoin günü 22 dolar seviyesinin üzerinde kapatabilir. Yatırımcılar, bu hafta yaşanan keskin düşüşün ardından bu yükselişle birlikte rahatlayabilir.ETCUSD daily chart

Stokastik osilatörün nötr alana dönüşü, Ethereum Classic alıcılarının yavaş yavaş trendin kontrolünü ele geçirdiğini doğruluyor. 22.00 doların üzerinde bir kırılma, Stokastik’in orta hattın üzerindeki ve muhtemelen aşırı alım bölgesine hareketiyle birleştiğinde, Ethereum Classic fiyatındaki yükseliş görünümüne güven katacak.

Yatırımcılar, ETC’nin 50 (kırmızı), 100 (mavi) ve 200 (mor) EMA’nın altında hareket ettiğini de unutmamalı. Ethereum Classic fiyatı günü 22 doların üzerinde kapatamazsa veya kritik 20 dolar seviyesinin altına düşerse, kısa pozisyonlar hemen kârlı hale gelecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin