featured

Ethereum’un hareketlerini takip eden ETC için bir sonraki fiyat hedefi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Ethereum Classic (ETC), bu geceki ağ yükseltmesinden önce büyük bir destek alıyor. ETC fiyatının önümüzdeki günlerde Ethereum’daki v2 geçişine doğru yükseldiği görülebilir. Mevcut piyasa beklentilerinin hâlâ oldukça korkunç olması sebebiyle, rallilerde satışlara dikkat edin.

Ethereum Classic (ETC) fiyat hareketi, ETH fiyatından yükselmesiyle pazartesi günü şaşırtıcı bir şekilde %22 oranında bir artış kaydetti. Çünkü Ethereum’dan türetilen tüm para birimleri bu gece ağ yükseltmesinden önce pozitif bir hava içerisine girdi.

Bitcoin gibi diğer kripto para birimlerinin önceki tecrübelerinden de görüldüğü üzere Ethereum’un da büyük bir patlama yaşama olasılığı oldukça yüksek. Ancak daha sonra bu fiyat patlaması bir kabusa dönüşebilir. Bu akşam için bir tahmin olmasa da, küresel piyasalarla korelasyon sınırını bulabileceği ve yüksek teknik seviyelere ulaşıldığında muhtemelen tersine dönebileceği için yatırımcıların yine de dikkatli olmaları gerekiyor.

ETC fiyatı hâlâ %17 oranında yükselebilir

ETC, Ethereum’dan gelen büyük rüzgarı arkasına aldı ve güzel bir geri dönüş yaptı. ABD piyasası kapalı olduğu için hacimler zayıftı. Bu da oluşan rallileri genişletti. Aslında şu anda biraz daha kazanç elde edilebilir. Ancak yatırımcılar mevcut piyasa hissiyatının hâlâ genel olarak olumsuz olduğunu ve bu nedenle orta ve uzun vadeli hareketlerin hâlâ aşağı yönlü olabileceğini akıllarında bulundurmalılar.

ETC grafik

ETC fiyatı şu anda aylık R1’e karşı 42 dolarda bir düşüş yaşıyor. Ayrıca boğalar pazartesi günü elde edilen %22’lik kazancın bir miktarını kaybetti. ABD’nin piyasalara dönüşü ralliye biraz daha hacim katabilirse, R1’in üzerinde bir kırılma görülmesi bekleniyor. Böylece fiyatın bir sonraki hedefi 27 Temmuz 2021’in en düşük seviyesi olan 45,50 dolar ve sonrasında da 48,33 dolarda olacaktır. Ayılar bu alanlarda giriş yapmaya başlayacağından, kazanımların kabaca %17’sinin kaybedilebileceği anlamına geliyor.

Alternatif olarak, şu anda aylık R1 direnç noktasına karşı bir zayıflama olabilir. Eğer öyleyse, boğalar hemen fiyat hareketine geri dönemezler. Bunun yerine 36 dolar seviyesine düşüşü bekleyip 32,90 dolar civarında yeniden giriş yapmayı hedefleyebilirler. 55 Günlük Basit Hareketli Ortalama ve uzun süredir en sağlam giriş seviyesi gibi görünüyor. Ne yazık ki, bu aynı zamanda rallinin tüm kazanımlarının buharlaşacağı anlamına da gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin