featured

ETC sahiplerini Ethereum sonrasında ne bekliyor? İşte bu metrikler kritik olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETC sahipleri, lider altcoin’i takip etmek istiyor. Son 1 ayda Ethereum’un artışı ETC’yi de etkiledi. Hatta artış Ether’in daha da üstünde oldu.

Ethereum Classic boğaları, özellikle Temmuz ayının ikinci yarısında hakim olduktan sonra, şimdiden momentum zayıflığı belirtileri gösteriyor.

Kripto para 45 doların biraz üzerinde zirve yaptıktan sonra 40 doların altına geri çekildi. Şimdi daha fazla olumsuzluk belirtileri gösteriyor. İşte ETC sahiplerinin dikkat etmesi gerekenler… 

Ethereum Classic’in Temmuz ayının sonuna doğru gerçekleştirdiği güçlü ralliden sonra bir geri çekilme kaçınılmaz oldu. Ayın başında meydana gelen satış baskısında bu kendini gösterdi. Bu, fiyatları 2 Ağustos’ta 32.13$’a kadar düşürdü. Ancak 0.5 Fibonacci düzeltme çizgisinin yakınında bir geri sıçrama meydana geldi.

ETC sahiplerinin hala şansı var mı?

ETC’nin 0.618 Fibonacci seviyesinin üzerinde kalamaması, yükseliş zayıflığının bir başka göstergesi. Bunun sonunda ayılara yol fırsat doğabilir. Ethereum Classic’in göstergelerinden bazıları zaten böyle bir sonuca işaret ediyor.

ETC’nin RSI’si şimdiden aşırı alım bölgesinin önemli ölçüde altına geriledi. 10 Ağustos’ta 14 günlük SMA’nın altına düştü ve genel eğilimin ayıları desteklediğini doğruladı.

ETC metrikleri, sahiplere ne mesaj veriyor?

Ethereum Classic’in MACD’si, satış hacminin arttığı görebildiğinden, RSI ile gözlemle işbirliği yapıyor. MACD, sinyal hattının altını çoktan geçti. 26 günlük EMA, 9 günlük EMA’nın altında ters dönüyor.

Yukarıdaki göstergeler, önümüzdeki birkaç gün içinde uzun süreli bir düşüş eğilimi olasılığının arttığına işaret ediyor. 3 Ağustos’tan bu yana toplam stablecoin arz artış yüzdesi, 5 milyon dolardan fazla ETC tutan balinaların bakiyelerini kestiğini gösteriyor.

Ethereum Classic, daha derin bir düşüş eğilimi için olgun görünse de, sınırlı bir aşağı yönlü umutlar da var.

Bununla birlikte, ETC de bu haftaya güçlü bir geliştirme faaliyeti ile başladı. Bu, ETC sahiplerini elde tutmaya veya daha fazla satın alma baskısını teşvik etmeye teşvik edebilir.

Ethereum Classic’in Temmuz ayının ikinci yarısındaki güçlü fiyat hareketi, yüzde 170’in üzerinde kazanç sağladı. Ancak göstergeler güçlü al ve sat arasında kalmış durumda.  Birleşme yaklaştıkça yatırımcıların performansını yakından takip etmeleri gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin