Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?
Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?

Eski Ripple danışmanı Biden yönetiminde bu birimin başına geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başkan Joe Biden, Para Birimi Denetleyici Ofisi’ne başkanlık etmesi için başka bir eski kripto yöneticisini atayacak gibi görünüyor.

Para birimi denetçisi

Wall Street Journal’a göre, Ripple’in danışmanlar kurulu yöneticilerinin eski bir üyesi büyük olasılıkla bir sonraki Para Birimi Denetçisi olacak.

Raporda, Başkan Biden’in eski Hazine Bakanlığı yetkilisi Michael Barr’ı ulusal bankaları denetleyen en üst makama ataması bekleniyor.

Para Birimi Denetçisi pozisyonu, federal bankacılık sisteminin yöneticisi olarak hizmet eder ve Para Birimi Denetleyici Ofisi’nin (OCC) baş yetkilisidir. WSJ bunu en güçlü bankacılık düzenleyicilerinden biri olarak tanımladı:

“Denetleyici, büyük ABD finans şirketlerinde bulunan yüzlerce banka müfettişini denetler, bu da bu işteki kişiyi en güçlü banka düzenleyicilerinden biri yapar.”

Karar henüz net değil

Resmi karar henüz kesinleşmedi. Onaylanırsa, Michael Barr, geçtiğimiz hafta Trump yönetiminin vekil denetçisi olarak sekiz ay sonra istifa eden eski Coinbase yöneticisi Brian Brooks’un ardından kripto para birimi deneyimi olan ikinci atanan kişi olacak.

Barr, 2015 yılında Ripple Labs Danışma Kurulu üyeliğine atandı. O sırada ödemeler sektöründe yeniliği teşvik etmek istiyordu;

“Küresel ödemeler sistemimiz çok eski. Ödemelerde yeniliğin finansal sistemi daha güvenli hale getirmeye, maliyeti düşürmeye ve tüketiciler ve benzer şekilde işletmeler için erişimi ve verimliliği artırmaya yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

Başkan Biden’ın ekibi ayrıca California Üniversitesi Mehrsa Baradaran’da hukuk profesörü olarak görev yaptı.

Biden yönetimi ayrıca, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu başkanlığı için en olası aday olarak kripto bilgisine sahip Gary Gensler’ı seçti. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun eski Başkanı, merkezsizlik ve finansal dijitalleşmeye karşı son derece olumlu yaklaştığı biliniyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin