Eski kongre adayından çarpıcı Terra Classic ifadeleri…

Eski kongre adayından çarpıcı Terra Classic ifadeleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Labs, kripto dünyasında öyle bir leke bıraktı ki, bir türlü silinmiyor. Mayıs ayında yaşanan çöküşün üzerinde geçmesine rağmen izleri silinmiyor. Bu kadar çok ses getiremesinin en büyük iki nedeni var. Biri piyasanın daha çok rağbet görmesi, ikinci ise değerlerin müthiş rakamlara ulaşması…

Terra’nın yaptıklarından sonra ise halen iyi bir yol haritasın olduğunu düşünenler var. İşte bunlardan biri de eski kongre adayı. Terra Classic hakkında konuşan eski ABD kongre adayı, yol haritasını heyecan verici olarak nitelendirdi.

Eski ABD kongre adayı ve Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein, Terra Classic (LUNC) Revival yol haritasına dikkat çekti. David Gokhshtein, projenin heyecan verici olduğunu söylüyor.

Eski kongre adayı daha öncesinde Terra Classic’i eleştiriyordu. Ancak şimdi işler değişmiş gibi. Terra Rebels resmi Terra Classic (LUNC) Revival Yol Haritasını yayınladıkça duruşu değişti.

Terra Classic’in yol haritası, Gokhshtein’in bakış açısını değiştirdi

Sadece eski kongre adayı olmayan David Gokhshtein, Gokhshtein Media’nın kurucusu. Aynı zamanda kripto piyasası yakından takip ediyor. 

Gokhshtein, 30 Eylül’de bir tweet’te Terra Rebels’in Terra Classic (LUNC) hakkında düşüncelerini paylaştı. Projenin canlanması için yol haritasını önemsediğini vurguladı. Gokhshtein Media’nın kurucusu, 

“LUNC, faydası olmayan bir piyangodur. Sadece bir ay içinde LUNC’de bir şans alabilir.”

Gokhshtein, halen LUNC şansı olduğunu düşünüyor. Bu piyasada pek çok şey değiştiği için sürpriz yapması şaşırtmaz. Ancak bu kadar çöküşün ardından yatırımcıların bakış açısı asıl olur, bilinmez. 

Terra Rebels ve topluluk, yakma, paylaştırma, proje oluşturma, ekosistem eğitimi ve yönetim faaliyetlerini eski haline getirerek Terra Classic’in fiyatının iki hafta içinde yaklaşık %500 artmasını sağladı. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin