Eski CIA Direktörü: Bitcoin, suçluların para aklaması için
Eski CIA Direktörü: Bitcoin, suçluların para aklaması için "çok şeffaf"

Eski CIA Direktörü: Bitcoin, suçluların para aklaması için “çok şeffaf”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Eski CIA Direktörü Michael Morell, kripto topluluğunun yıllardır elinde tuttuğu şeyi doğruluyor. Bir raporda, para aklayanların ve diğer suçluların işlemlerin çok açık ve halka açık olması nedeniyle Bitcoin ağını kullanmadığını söyledi.

Düzenleyici kuruma odaklanma

Crypto Council for Innovation (CCI), nihayetinde gelişmekte olan kripto para birimi sektöründe düzenleyici eylemi bilgilendirmeyi ve kurumu etkilemeyi uman yeni bir lobi grubu.

CCİ “aynı şeyi teknolojiden istiyor”, yeni grup dünyanın her yerindeki politika yapıcılar, düzenleyiciler ve vatandaşlar için “faydalı bilgiler sağlamak ve yanlış bilgileri ortadan kaldırmak” konusunda asla taviz vermeyecek.

“CCI, daha güçlü ekonomik büyüme ve daha fazla istihdam, daha kapsayıcı, erişilebilir bir finansal sistem ve gelişmiş gizlilik ve güvenlik yaratarak, kripto paranın yaşamları ve geçim kaynaklarını daha iyi hale getirmek için en büyük potansiyele sahip olduğu üç alana odaklıyor.”

Bitcoin suçlular tarafından kullanılmıyor

Rapor, temeldeki halka açık zincirlerin şeffaf doğasının, nakit parayı aklamak veya teröristleri finanse etmek isteyen suçlular için caydırıcı olduğuna dikkat çekiyor.

Paradigm’ın Baş Politika Yapıcısı Gus Coldebella’ya göre, Bitcoin’in kara para aklama ve vergi kaçakçılığı için bir araç olduğu şeklindeki geleneksel bilgeliğin nesnel olarak doğru olup olmadığını belirlemek istiyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin