BitMEX'in eski CEO'su Arthur Hayes'in 2022 yıl sonu Ethereum fiyat tahmini dikkat çekiyor!
BitMEX'in eski CEO'su Arthur Hayes'in 2022 yıl sonu Ethereum fiyat tahmini dikkat çekiyor!

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes’in 2022 yıl sonu Ethereum fiyat tahmini dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arthur Hayes, Ethereum’un (ETH) 2022 yılının sonuna kadar 10.000 dolara ulaşmasının mümkün olduğuna inandığını söyledi. Hayes ayrıca piyasanın döngünün henüz bitmediğine inanıyor. ETH, son 24 saatte fiyatta %2,64’lük bir düşüşün ardından şu anda 1.765,94 dolardan işlem görüyor.

BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Ethereum’un (ETH) 2022’nin sonuna kadar 10.000 dolara ulaşmasının mümkün olduğuna inandığını, ancak bu arada pazarın hâlâ dalgalı hareket edebileceğini ifade etti.

Hayes ayrıca, piyasanın döngünün ne yakınında ne de dibinde olduğuna ve piyasanın geri dönmesinin tek yolunun ABD Merkez Bankası’nın faiz artırım sürecini bitirmesi olduğuna inanıyor. Hayes ayrıca son açıklamasına göre Fed’in üçüncü çeyrek boyunca faiz oranlarını yükseltmeye devam edeceğini ve bunun kripto piyasası üzerinde sadece daha fazla aşağı yönlü baskı yaratacağını belirtti.

Ethereum fiyatı yıl sonunda 10.000 dolar olabilir mi?

Başka bir deyişle, Hayes yalnızca yeniden başlayan bir boğa piyasası koşuluyla ETH’nin yıl sonuna kadar 10.000 dolara ulaşmasının mümkün olduğuna inanıyor; bu ancak Fed’in artırılan faiz oranlarını gevşetmesi durumunda gerçekleşebilir. Kripto piyasası anlamlı bir şekilde yükselmeden önce siyasi ve makroekonomik tablonun birleşmesi gerekiyor.

ETH’nin yıl sonuna kadar 10.000 dolara ulaşma şansını artırabilecek bir şey, hemen köşeyi dönünce The Merge olasılığı. Şu anda, ETH, piyasa değeri açısından ikinci en büyük kripto para olmaya devam ediyor. Kriptonun piyasa değeri şu anda 213.837.140.668 dolar.

ETH, son 24 saatte %2,64’lük bir düşüşten ve aynı dönemde 1.818,81 dolara ulaştıktan sonra şu anda 1.765,94 dolar değerinde. Geçen hafta ETH, fiyatta %0,17 artış gördü. ETH ayrıca düne göre %4.52 düşüşle 24 saatlik 14.413.368.773 dolar işlem hacmi gördü.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin