Eski Beyaz Saray çalışanından şok iddia! ABD'den Bitcoin ETF hamlesi mi geliyor?
Eski Beyaz Saray çalışanından şok iddia! ABD'den Bitcoin ETF hamlesi mi geliyor?

Eski Beyaz Saray çalışanından şok iddia! ABD’den Bitcoin ETF hamlesi mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Skybridge Capital hedge fonu kurucu ortağı ve eski Beyaz Saray çalışanı Anthony Scaramucci, Amerika Birleşik Devletleri’nde bu yılın sonuna kadar onaylanan bir Bitcoin ETF göreceğimizi umuyor. Umudunun kaynağı ise Gary Gensler.

“Yıl sonuna kadar Bitcoin ETF görebiliriz”

“Gary Gensler’ın düzenleyici değerlendirme ekibine dahil edilmesiyle ve onun nereden geldiği konusundaki anlayışımla, kişisel olarak bilmesem de, muhtemelen yıl sonunda bir ETF alabileceğimizi umuyorum.”

Borsada işlem gören bir fon veya kısaca ETF, yatırımcıların, altın ETF’lerin altın yatırımcıları için nasıl çalıştığına benzer şekilde, varlığı satın alıp depolamadan Bitcoin fiyatına bahis yapmalarına izin veriyor. Beklenti, ABD’de bir Bitcoin ETF’si onaylandıktan sonra, kripto para birimi borsalarının karmaşıklığından korkabilecek kurumsal yatırımcıların, Bitcoin’e yatırım yapmak Tesla hissesi satın almak kadar kolay olduğunda satın almak için acele edecekleri.

Kanada’da bu yıl iki onay geldi

Ancak SEC, Bitcoin piyasasının yeterince olgunlaşmadığı ve yine de manipüle edilmesinin çok kolay olduğu gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nde Bitcoin ETF’lerine yönelik uygulamaları defalarca geri çevirdi. Fakat Kanada’daki düzenleyiciler aynı fikirde değiller.

Kanada’da halihazırda iki Bitcoin ETF kabul edildi ve bu durum, Amerika Birleşik Devletleri’nin ne zaman takip edeceğine dair spekülasyonlara yol açtı.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, kripto yazılım firması Ripple’a yöneltilen son suçlamalar ve 2017’deki ICO balonu da dahil olmak üzere yıllar boyunca kripto endüstrisi ile bir dizi düzenleyici savaşa girdi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin