Bu altcoin gözünü çılgın yükselişe dikti! Kemerleri bağlayın
Bu altcoin gözünü çılgın yükselişe dikti! Kemerleri bağlayın

Erken Bitcoin ve Ethereum balinası bu altcoin’e vurgu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir bir Bitcoin ve Ethereum yatırımcısı, zorlu standartlarını karşılayan bir varlığa ışık tutarken gelecek vaat eden yeni projeler bulma stratejisini paylaşıyor.

İşte o yeni proje

Sektörde Tetranode olarak bilinen trader, Olympus Finance’in (OHM) küçük hacimli projesinin tüm kutularını kontrol ettiğini ve kripto portföyünün küçük bir bölümünü ele geçirdiğini söylüyor.

UpOnly ile yaptığı röportajda kripto balinası, platformda neden bu kadar yükselişe geçtiğini açıklıyor ve Olympus ekibine hacklerden kaçınmalarına ve tokenomiklerini iyileştirmelerine yardımcı olmalarını tavsiye ettiğini ekliyor.

OHM tokenının, değerin ETH’ye kıyasla nispeten sabit kalacağına güvenebileceğiniz bir tür değişken / teklifsiz bir stablecoin olması gerekiyor. Bu yüzden oraya küçük bir yatırımım var, bu yüzden kurucuya tokenları ve savunmasız olabilecekleri bazı istismarlar gibi bazı şeyler hakkında bilgi veriyorum.”

Şu anda OHM, yaklaşık 53 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 668 dolar civarında işlem görüyor. Proje başarılı olursa, token için stake’e katılan ve likidite sağlayan sahipleri ödülleri alabilir.

Tetranode, yeni projeleri değerlendirirken, büyük risk sermayedarlarının dahil olduğu projelerden uzaklaştığını ve güçlü bir destekçi ağına sahip projeleri aradığını belirtiyor.

Deneyimli trader, her projenin geniş ve derinlemesine bir anlayışını kazanmak için, kullanım durumunu araştırdığını ve buradan teknolojinin moleküler düzeyde nasıl işlediğini incelediğini söylüyor. Tetranode, Bitcoin’den Olympus gibi daha yeni projelere kadar çeşitli projelere nasıl katılacağını belirlemek için bu dikkatli süreci kullanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin