EOSIO platformunda bulunan her bir hata için ödül verilecek
EOSIO platformunda bulunan her bir hata için ödül verilecek

EOSIO platformunda bulunan her bir hata için 10 bin dolarlık ödül verilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS’un CTO’su, EOSIO 1.0 ana ağ lansmanından önce EOSIO’nun ana ağ yazılımı üzerinde kritik hataları ortaya çıkaranlara ödül vereceğini duyurdu. EOS, EOSIO platformunda çöküşe neden olabilecek her bir hata için 10.000 dolar ödeyeceğini açıkladı.

EOSIO platformunda bulunan her bir hata için ödül verilecek

EOS’un Teknik Direktörü Daniel Larimer, EOSIO’nun ana ağ yazılımı üzerinde kritik hataları ortaya çıkaran kullanıcılara 10.000 dolar vereceğini belirtti. Daniel Larimer, “BitShares” adı verilen kripto para birimi platformunu yaratan bir yazılım programcısı. Aynı zamanda Blockchain sosyal platformu Steemit’in kurucu ortağıydı. Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, Daniel Larimer’in açıklamalarına şu sözleri ile cevap verdi:

4 milyar dolarlık bir yükseltme yapılıyor ve ana ağ lansmanından 2 gün önce felaket hataları için sadece 10.000 dolar ödemeyi teklif ediyor. Bu garip çünkü EOS ile ilgili birçok sorun var. Bu, Blockchain lansmanının en büyük ERC20 tokenlerinden biri olacak. Heyecan verici bir gün olmalı!

Bu tür hatalar ve güvenlik açıkları ciddi tehditlere yol açabilir

Çinli internet güvenlik firması Qihoo 360, kısa süre önce gelecek olan EOSIO 1.0 Blockchain’deki güvenlik açıklarını buldu. Görünüşe göre, bu güvenlik açıkları çeşitli saldırganların EOS düğümünde isteğe bağlı kod yürütmesine olanak sağlayabilir ve bu da platformda çalışan tüm düğümleri ele geçirebilir. EOS geliştirici ekibinden bir yetkili, tüm bu sorunlar ortadan kaldırılıncaya kadar ana ağ lansmanının gerçekleşmeyeceğini belirtti. EOS geliştirici ekibi, Qihoo 360 tarafından bildirilen sorunları birkaç saat sonra çözdü.

Bu tür hatalar ve güvenlik açıkları ciddi tehditlere yol açabilir ve hatta gelecek EOS platformunda potansiyel kesintilere neden olabilir. Bu nedenle, hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için EOSIO 1.0’ın düzgün seyretmesi için herhangi bir hata veya sorun olmadığından emin olunması önemli.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin