EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön
EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön

EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Bitcoin ve Ethereum desteğiyle 2021’e güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Yalnızca son yedi günde, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para %13,8 ile %74,84 arasında yükseldi. EOS ve Waves fiyat analizine hoş geldiniz.

Yatırımcılar pozisyonlarını kilitlemeye hazırlanırken, olası bir düzeltme piyasanın altcoinleri tarafından elde edilen son yüksek seviyeleri sarsılabileceği için Bitcoin’in hareketini yakından takip etmek gerekecek.

EOS fiyat analizi

EOS, yılın başında 2,72 ve 2,55 dolarlık kanallar arasında işlem görse de, son 24 saatte fiyat bu kanalın üzerine çıktı. Bununla birlikte, 3,12 dolarlık direnç seviyesi, fiyatı bir kez daha zorladı ve düşüşe sebep oldu. Göstergeler fiyatların yakın gelecekte Kasım ayının en düşük seviyelerine kadar düşebileceğini gösterdiğinden, söz konusu düşüşün boyutu yatırımcılar için bir sonraki odak noktası olacaktır.

Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesinden tarafsız bölgeye doğru hızla ilerliyor. Endeksin düşüşünün oranı, fiyatın 2,55 dolarda mevcut desteği test edip etmeyeceğini veya 2,28 dolarda bir sonraki engele doğru daha da aşağı inip geçmeyeceğini belirleyebilir.

Awesome Osilatör histogramda sadece tek bir kırmızı çubuk kaydetmiş olsa da, yükseliş momentumunun yavaşladığını ve fiyatı düşüş bölgesine sürükleyebileceğini gösterdi.

WAVES fiyat analizi

WAVES, son üç günde %17’nin üzerinde düşüşle yıla sarsıntılı bir başlangıç ​​yaptı. Bitcoin grafiklerde tırmandıktan sonra piyasada bir miktar iyimserlik olsa da, WAVES rotayı tersine çevirdi ve satış baskısı bir kez daha artarken 5,05 dolardaki desteğe doğru düştü.

4 saatlik grafiğe bakıldığında, WAVES’in Aralık ayından bu yana düşüş trendi içinde olduğu görülüyor. Bunu akılda tutarak, göstergeler fiyatların kısa vadede düşebileceğini ima ettiğinden yatırımcılar bir kırılma için biraz daha beklemek zorunda kalabilir.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinden aşağı doğru ilerliyor ve yükseliş momentumunun kısa ömürlü olduğunu öne sürdü. Endeks yörüngesinde devam ederse, fiyat 3,66 dolarlık  bir sonraki desteğe düşebilir.

MACD, sinyal hattının bir kez daha hızlı hareket eden çizginin üzerine yükselmeye çalıştığı için düşüş eğiliminin eşiğinde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin