EOS ve NEO fiyat analizi: Dikkat çeken altcoinlerde bugün
15 Ekim EOS, Ontology ve Maker fiyat analizi: Beklentiler ve izlenecek seviyeler

EOS ve NEO fiyat analizi: Dikkat çeken altcoinlerde bugün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, son üç gün içinde güçlü bir dalgalanma kaydetti. 3,7 dolardan 4,4 dolara sıçradı ve bir kez daha 3,7 dolara geri döndü, destek seviyesinin hemen üzerinde. Neo ise bir direnç alanını güçlü bir şekilde aştı.

EOS fiyat analizi

4,3 – 4,5 dolarlık bölge, EOS’un altında 4 dolar, 3,9 dolar ve 3,65 dolarlık destek seviyelerinden yararlanarak bir arz alanı olarak vurgulanabilir. EOS, bu yazı yazılırken destek olarak 3,9 dolar seviyesini test etti ve istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

OBV, son birkaç günde satıştan daha fazla alım hacmi olduğunu gösterdi. Böyle bir talep artışı EOS’u 4,4 dolara itebilir.

20 dönem ve 50 dönem EMA’lar (beyaz ve sarı), momentumun boğaların yanında olduğunu gösterdi.

Neo fiyat analizi

Hacim Profili Görünür Aralığı, Kontrol Noktasının 41,94 dolar seviyesinde olduğunu gösterdi. NEO, yazım sırasında 46.92 dolardan işlem görürken PoC’yi geçen yoğun alım hacmine sahip bir ticaret seansı geçiriyor.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde anaca bu durum ani bir geri çekilme anlamına gelmiyor. Bununla birlikte, 42-43 dolarlık bölgeyi tekrar ziyaret etmek, muhtemelen cazip satın alma fırsatları yaratabilir. RSI aşırı alım bölgesine yaklaşıyor ve fiyat 48 dolarlık direnç seviyesine yaklaşsa bile yükseliş ivmesinin altını çizdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin