EOS ve Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
EOS ve Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

EOS ve Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, 7,5 dolara doğru küçük bir düşüş için yaşadıktan sonra 8 doların üzerine çıkabilir. Benzer şekilde, Ethereum Classic’in bir sonraki yükselişten önce 20 dolara geri çekilmesi için ipuçları var.

EOS fiyat analizi

4 saatlik zaman diliminde, EOS, 8.01 dolardaki %127.2 Fibonacci uzatma seviyesinde zirveye ulaşan yükselen bir üçgenden bir kırılma gördü. Fiyat bu belirtilen seviyede reddedildiğinden, birkaç düşüş şamdanı ortaya çıktı. Bu aynı zamanda aşırı alım bölgesinden RSI’nın ters yöndeki yörüngesine denk geldi. Daha düşük seviyelerde, muhtemelen 7,5 dolardaki istikrar, önümüzdeki seanslarda başka bir fiyat dalgalanmasına izin verecektir.

Awesome Osilatör’e göre aşağı doğru harekete rağmen, yükseliş yönünde ivme hâlâ güçlüydü. 24 saatlik ticaret hacimleri de %124 arttı. Yükseliş sonucu, %161,8 Fibonacci uzatma seviyesi 8,6 dolarda, %200 uzatma seviyesi ise 9,3 dolarda kaldı.

Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi

Simetrik bir üçgenden kopma, Ethereum Classic’i 21 dolar seviyesinin üzerine çıkardı. Bu belirtilen seviyede bazı satışlar gerçekleşti, ancak alıcılar 19,1 dolarlık desteğe hızlı yanıt verdi. Bununla birlikte, fiyat Bollinger Bantlarının üst bandında işlem görüyordu ve küçük bir geri çekilme gerçekleşebilir ve fiyatı Sinyal hattına doğru itebilir. Bu, 20.4 dolarlık desteği vurgulayacaktır.

Düşük zirveler oluşturduktan sonra MACD’de de düşüş eğilimi görüldü ve histogram zayıflayan momentum kaydetti. Geri çekilmenin ardından ETC muhtemelen yukarı giden yörüngesine devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin