EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler
EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler

EOS ve Cosmos fiyat analizi: EOS ve ATOM nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, son birkaç işlem seansında bir konsolidasyon aşamasına girdi ancak orta vadede yerel en yüksek seviyesi olan 5,5 doların üzerine çıkması bekleniyor. ATOM ise bir yükseliş senaryosunu destekleyen zincir içi ölçümleriyle, grafiklerde bir başka rekora daha tırmandı.

EOS fiyat analizi

EOS, boğalar 5 dolar seviyesini ayılara bıraktıktan sonra bu sınırda hareket ediyor. RSI 50 seviyesinin etrafına yerleşirken her iki yön arasındaki dengeyi yansıtıyor. Olumsuz bir işaret olarak 24 saatlik ticaret hacimleri %10’un üzerinde küçülürken, piyasada alım faaliyeti bastırılmış durumda kaldı.

Bununla birlikte piyasanın boğaları, kripto pazarının gücünü göz önünde bulundurarak fiyatı 4,5 dolar işaretinin üzerinde tutabilir. Üstelik, MACD’nin histogramına göre düşüş ivmesi düşüşte. Mevcut konsolidasyon döneminin sonunda EOS’un 5.5 dolar seviyesinin üzerine çıkması muhtemel.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Son 24 saatte %20’nin üzerinde bir artışla Cosmos 25 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve listelerde bir rekor kırdı. RSI, endeksin aşırı alım bölgesinde henüz zirveye ulaşmamış olması ve 30 dolar seviyesinin kesinlikle bir olasılık olması nedeniyle daha fazla yükseliş sinyalleri verdi.

Düşen ikiz tepe kurulumu grafiklerde potansiyel bir geri çekilme sinyali verebileceğinden, Awesome Osilatörü önümüzdeki birkaç seansta izlemek ilginç olacak. Düzeltme durumunda, destek seviyeleri 21,2 dolar ve 19,7 dolar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin