EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

EOS ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir kırılma yaşayan EOS 2,91 dolarlık direnç seviyesine dokundu. BAT ise grafikte yükselen bir üçgen oluşturdu ve önümüzdeki günlerde yukarı yönlü bir kırılma görülebilir.

EOS fiyat analizi

Piyasanın genelinden ipuçları alan EOS, son beş gündür işlem gördüğü bir bölge olan 2,91 dolar ve 2,72 dolarlık kanalının üzerine çıkmaya çalıştı. Fiyat grafiğindeki bir yükseliş, EOS’un bir sonraki direnci 3,12 dolara çıkarmasını sağlayabilir. Öte yandan, piyasadaki daha geniş bir geri çekilme, EOS ticaretinin mevcut kanalı içinde ilerlemesini sağlayabilir.

Yakın vadede, Göreceli Güç Endeksi nötr bölgeye doğru düştüğü için ivme ayılarda da olabilir. Endeks aşırı satım bölgesine doğru hareket ederse fiyat düşebilir.

Bilanço Hacmi, endeksin düşük seviyelerde yatay seyretmesiyle piyasada alım ilgisinin azaldığını gösterdi.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

4 saatlik tabloya bakıldığında BAT’ın yükselen bir üçgen oluşturduğu görüldü. Modelden yukarı doğru bir kırılma ile BAT Ağustos 2020 seviyelerine doğru yükselerek yeni, yerel bir zirve yapabilir. Fiyatın kalıbın altına düşmesi durumunda ise 0,265 dolarlık destek test edilebilir.

MACD’nin hızlı hareket eden çizgisi, düşüş eğilimini önledikten sonra Sinyal çizgisinin üzerine çıktı. Dahası, histogramdaki çubuklar fiyatın yükselişte olduğunu gösterdi.

On Balance Volume fiyatla paralel olarak yükseldiğinden, geçtiğimiz hafta fiyattaki artış, alıcı sayısındaki artışla desteklendi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin