Power Brawl: EOS tokeni Ethereum’un (ETH) yerini alabilir mi?
Power Brawl: EOS tokeni Ethereum’un (ETH) yerini alabilir mi?

Power Brawl: EOS tokeni Ethereum’un (ETH) yerini alabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain’in devrimcisi olan EOS, kripto pazarında şu anda en büyük düşüşü yaşıyor. EOS tokeni şu anda 7,53 $ seviyesinde işlem görmekte ve USD karşısında %1,99 düşüş gösteriyor. Büyük dalgalanmalar sergiliyen ve devam eden düşüş trendinden olan EOS, Ethereum’u yeni teknolojiler ile değiştirme potansiyeline sahip olarak görülüyor.

Power Brawl

EOS, Ethereum’dan doğan ve en güçlü merkezsiz uygulamaları sağlamaya söz veren bir kripto paradır. Açıklamalara göre, sıfır işlem ücreti alan ve saniyede bir milyon işlem yapabilen bir sisteme sahip olan EOS protokolü, işlemleri yürütmek için farklı bir teknik kullanmayı tercih etti. Merkezi olmayan uygulamalar için işletim sistemi benzeri bir mimari geliştirmek için bir strateji geliştirmeyi planlıyor.

EOS teknik raporuna göre:

Sonuçta ortaya çıkan teknoloji, saniyede milyonlarca işlem yapabilecek ve kullanıcı ücretlerini ortadan kaldıracak; merkezi olmayan uygulamaların hızlı ve kolay bir şekilde dağıtılmasına olanak tanıyacak bir Blockchain mimarisi olarak karşımıza çıkacak.

EOS tokeni nereye gidiyor?

Bu faktörler EOS’a Ethereum üzerinde bir bakış açısı veriyor. Açıklamalara göre EOS, Ethereum Blockchain’in yerini alabilir. Ancak bu henüz gerçekleşmedi ve EOS, kripto pazarında kötü performans gösteriyor gibi görünüyor. EOS belki de büyüme aşamasında ancak piyasa performansında bunun gibi bir düşüş, gelecekteki beklentiler için zarar verici olabilir.

EOS şu anda Coinmarketcap’ta 5. sırada yer alıyor ve ETH karşısında% 5.55 oranında değer kazanıyor. EOS, teknoloji dehası Larimer tarafından yönetilen büyük bir geliştirici ekiple birleştiğinde doğru teknolojiye sahip bir para birimi olacak. Elbette, Ethereum’a göre avantajlı birkaç pozisyona sahip olmakla birlikte, kripto pazarındaki piyasa durumuna göre en büyük ikinci coin olan Ethereum’u yenmek için daha da büyümek zorunda.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin