EOS tokeni Block.one ve SVK Crypto’dan 50 milyon dolarlık yatırım aldı
EOS tokeni Block.one ve SVK Crypto’dan 50 milyon dolarlık yatırım aldı

EOS tokeni 50 milyon dolarlık yatırım aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS tokeni 50 milyon dolarlık yatırım aldı. EOS platformunun kurucularından Block.one, EOSIO Blockchain ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini hızlandırmak için Londra’da bulunan lider Blockchain yatırım firması olan SVK Crypto ile işbirliği yaptı. Block.one ve SVK Crypto, EOS Virtual Capital  (VC) girişimi için 50 milyon dolar yatırım yapacak.

EOS tokeni Block.one ve SVK Crypto’dan 50 milyon dolarlık yatırım aldı

Hugh Cochrane ve Shane Kehoe, SVK Crypto’nun fon yönetim ekibinin liderleri olacak. Her ikisi de, erken aşamadaki teknolojik işletmeler ve startup ​​şirketleri için yatırım yapma konusunda 25 yıldan fazla deneyime sahip.

Fonlar, EOSIO Blockchain’de oluşturulan ademi merkezileştirilmiş uygulamaları (dApps) geliştirmek için kullanılacak. Bu dApp’ler, veri sahipliği, veri kontrolü, teknolojik platformlar, lojistik, tedarik zincirleri ve sosyal medya platformları gibi işlevler için kullanılabilir. SVK Crypto’nun fon yönetimi ekibi başkanı konuya yönelik şunları söyledi:

Block.one, merkezi olmayan uygulamalar için dünyanın en güçlü altyapısını yarattı ve Blockchain alanında büyümeyi sağlayan en ileri görüşlü şirket. SVK Crypto, geliştiricilerin gelişmesini sağlayan bir fon oluşturmak için Block.one ile ortak olmaktan heyecan duyuyor. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda yenilikçi oyun değiştiren uygulamaların üretilmesine yardımcı olmayı umuyoruz.

“Paranın Blockchain yatırımında küresel liderler olmasını istiyoruz.”

Block.one CEO’su Brendan Blumer ise konuya yönelik şunları söyledi:

SVK Crypto gibi bir pazar lideri ile çalışmak, EOSIO geliştirici ekosisteminin etkilerini ve ayak izlerini büyütürken olumlu bir adım. Bu fon, VC ortaklarının proje oluşturma ve geliştirmeye odaklanan üst düzey kadrosunu daha da güçlendiriyor.

EOS Virtual Capital‘in yetkilisi Brian Mehler konuya yönelik şunları söyledi:

Paranın Blockchain yatırımında küresel liderler olmasını istiyoruz. SVK Crypto ve Block.one’daki ekipler, VC’de geniş bir liderliği bir araya getiriyor ve Blockchain uzmanlığı ve olağanüstü bir piyasaya sürülme aracıyla para biriktiriyor. Bu fon, engelli girişimcilerin ve yenilikçilerinin EOSIO üzerinde gelişme konusunda heyecan duymalarını sağlıyor.

Block.one’ın EOS VC projesi de dünyanın dört bir yanından destek görüyor. Ayrıca, Asya odaklı EOSIO projeleri için 200 milyon dolarlık fon yaratmak adına Michael Cao ve Winnie Liu ile bir ortaklık kurdular.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin