EOS rallisi başladı: İşte fiyat yükselişinin arkasındaki neden
EOS rallisi başladı: İşte fiyat yükselişinin arkasındaki neden

EOS rallisi başladı: İşte fiyat yükselişinin arkasındaki neden

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS tokeni son 24 saat içinde %24’ten fazla ralli yaptı. Marka değişikliği, EOS Foundation’ın 21 Eylül tarihinde gerçekleşmesi planlanan hard fork setinden önce geliyor. EOS Network Foundation’dan Çarşamba günü erken saatlerde atılan bir tweet, uzun zamandır beklenen EOS yeniden markasının yakında olduğunu açıkladı.

 “EOSIO marka değişikliğine kimler hazır? Tick Tock,”

Çarşamba tweetini okuyunca, vakfın yeniden markalaşmasının bugün saat 16:00 UTC’de yayına gireceğini ima etti. Vakfın CEO’su Yves La Rose, EOS markasının 15 Ağustos’ta piyasaya sürülebileceğini ifade etti bununla birlikte EOS yükselişe geçti. Elde edilen verilere göre EOS, yayınlandığından bu yana %24’ün üzerinde artış göstererek son 24 saatin en iyi performans gösteren kripto tokenlerinden biri haline geldi.

 

EOS için sırada ne var?

EOS, 2017’deki ilk kripto para teklifiyle rekor kıran 4 milyar dolar topladı, ancak sözlerini yerine getirmediği için eleştirilerle karşı karşıya kaldı. EOS tokeni ayrıca diğer Katman 1 blockchainlerinden daha düşük performans gösterdi ve 2018 tarihinden bu yana tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşamadı. EOS, PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel gibi önde gelen destekçileri çekmiş olsa da, blockchain geliştiricisi Block.one ile kâr amacı gütmeyen EOS Vakfı arasındaki iç mücadele projeye ağırlık verdi.

La Rose’un liderliğindeki EOS Vakfı, Block.one ile bağlarını koparmaya çalıştı. Şubat ayında La Rose, Vakfın EOS ICO’nun ardından “ihmal ve dolandırıcılık” olarak adlandırdığı şey için Block.one’a karşı yasal başvuruda bulunacağını duyurdu. EOS topluluğu ayrıca, şirketin EOS için verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia ederek 2021’in sonlarında Block.one’a kazanılmış EOS tokenlerini vermeyi durdurmaya oy verdi.

Şimdi, EOS Vakfı, Block.one ile bağları tamamen kesmeye hazırlanıyor. La Rose’un blockchain gelişiminde “yeni bir bölüm” dediği şeye giriyor. Vakıf, Block.one’u suçladığı cansız gelişme döneminden uzaklaşmak için EOS’u yeni bir ad altında yeniden markalaştıracak. Ek olarak, EOS Vakfı, proje sahipliğini Block.one ve bağlı şirketlerinden uzaklaştırmak için gerekli bir adım olan 21 Eylül’de EOS kod tabanını hard forklamayı planlıyor. La Rose şu açıklamayı yaptı:

“Bu, toksik bir varlık tarafından kontrol edilen bir kod tabanından gerçekten merkezi olmayan ve açık kaynaklı bir projeye doğru çalkantılı bir yolculuğun sonunu işaret ediyor.” 

İzleyicilerin, EOS’un ne tür bir marka ve imaja geçeceğini görmek için bu öğleden sonraya kadar beklemesi gerekecek. Ancak, Aptos gibi diğer Katman 1 blockchainlerinin son haftalarda pazarın dikkatini çekmesiyle birlikte, EOS bir etki yaratmak istiyorsa işini durduracak. EOS’un 2017’de piyasaya sürüldüğü zamana kıyasla, 2022’nin Katman 1 blok zinciri alanı önemli ölçüde daha doymuş hale geldi.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin