featured

Güçlü dirençte takılan EOS koparma girişiminde başarısız oldu! Yeniden deneyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden başarısız bir çıkış denemesinin ardından kısa vadeli bir düşüşün ortasında.

EOS, Mayıs 2021’de 14,86 dolara ulaştığından bu yana düşüşte. Aşağı yönlü hareket sonucunda altcoin’in fiyatı Haziran 2022’de 0,81 dolara kadar geriledi. Fiyat o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. Yükselişe geçtiğinden beri altcoin şu ana kadar 1,66 dolara ulaşmayı başarmıştı.

Ancak yukarı yönlü hareket tam olarak sürdürülemedi. Şu anda fiyat haftalık zaman diliminde uzun bir üst fitil oluşturma sürecinde.

RSI, alçalan direnç çizgisinden (siyah) ayrıldığı için bazı yükseliş işaretleri gösteriyor. Ancak, henüz 50 hattını geri almadı.

Ayrıca, 1,95 dolarda çok önemli bir direnç var. Bölge geri kazanılana ve RSI 50’nin üzerine çıkana kadar, uzun vadeli trend yükseliş olarak kabul edilemez.

EOS grafik

Direnç güçlü

Günlük grafik, EOS’un Mayıs 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında işlem gördüğünü gösteriyor. Şimdiye kadar fiyat, en sonuncusu 18 Ağustos’ta olmak üzere birkaç çıkış denemesi yaptı.

Dirençler her dokunulduğunda zayıfladığından, nihai bir kırılma beklenir.

Kripto para yatırımcısı ve analisti olan @eliz883, ters baş ve omuz modeli nedeniyle bir dibe ulaşıldığını belirten bir EOS grafiği tweetledi.

Bununla birlikte günlük grafik, nihai kırılmadan önce ilk düşüşün gerçekleşebileceğini gösteriyor. Bunun ana nedeni, uzun üst fitile eşlik eden ve düşüş eğilimi yaratan günlük RSI.

Aşağı doğru bir hareket meydana gelirse en yakın destek noktası, önceki yükselen paralel kanalın direnç çizgisi tarafından oluşturulan 1,25 dolarda olacaktır.

Kısa vadeli EOS hareketi

Dalga sayısı analizi, EOS’un 18 Haziran’ın en düşük seviyesinden beş dalga yukarı yönlü bir hareketi tamamladığını gösteriyor. Yüksek seviye, dördüncü dalganın (siyah) 1.61 harici Fib geri çekilme seviyesinde yapıldı. Bu, beşinci dalganın tepesine ulaşılması gereken ortak bir alandır.

Aşağı yönlü bir hareket gerçekleşmesi durumunda ana destek alanı 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek seviyeleri tarafından 1,14 dolar ile 1,24 dolar arasında oluşturulacaktır. Bu aynı zamanda dördüncü dalganın dibi ve kanalın önceki direnç hattından gelen destekle de örtüşüyor.

BeinCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin