EOS grafiğindeki boğa formasyonu yükselişe işaret ediyor! Satın almak için doğru zaman mı?
EOS grafiğindeki boğa formasyonu yükselişe işaret ediyor! Satın almak için doğru zaman mı?

EOS grafiğindeki boğa formasyonu yükselişe işaret ediyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS fiyatı gün içi %5,45’lik bir kazançla 1,25 dolardan işlem görüyor. Alıcılar, uzun yükseliş mumu ile 1,22-1,24 dolarlık aylık direnci kırdı. Güçlü hacimle desteklenen bu kırılma, alıcıların daha yüksek seviyelere ulaşma konusundaki güvenini gösteriyor. Günlük mum 1,24 doların üzerinde kapanırsa, ilgilenen yatırımcılar bir giriş fırsatı bulabilir.

EOS Parası

Boğa formasyonu oluşumu

EOS kripto para fiyatı, günlük zaman çerçevesi grafiğinde çanak formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Model, kademeli bir düşüş eğilimi, ardından bir istikrar/birikim dönemi ve U şeklinde bir eğri ile sonuçlanan artış eğilimi ile ifade edilir.

EOS fiyatı, birikim bölgesinden toparlanma aşamasına doğru hareket ediyor. Dolayısıyla, bu formasyonun etkisi altında, EOS fiyatının %47,5 oranında yükselmesi beklenebilir. Bu modelin oluşumu, kripto para için sürekli bir iyileşme hissi yaratır.

Güçlü dirençten kırılma gerçekleşir mi?

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, EOS fiyatı son beş günde neredeyse dikey bir büyüme gösterdi. Bu yükseliş rallisi %24,4’lük bir kazanç kaydetti ve 1,22-1,24 dolarlık çok önemli bir direnç bölgesini aştı.

Yukarıda belirtilen direnç, EOS fiyatının birikim bölgesinden kırılmasına engel teşkil ediyor. Bu nedenle kırılma, EOS fiyatının yatay bir birikim bölgesinden yaklaşmakta olan bir toparlanmaya geçişine işaret edecek.

Alıcılar 200 günlük EMA’yı geri aldı

EOS, 2023’ün başından bu yana önemli bir iyileşme gösterdi. Bu boğa koşusu, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) geri alınmasını sağladı ve alıcılar için ek onay sundu.

Bu teknik analiz göstergeleri, bir varlığın fiyat hareketini izlemek için finansal piyasalarda yaygın olarak kullanılır. 200 günlük EMA’nın üzerinde işlem gören EOS fiyatı, alıcıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor.

Direnç Seviyeleri: 1,38 dolar ve 1,6 dolar

Destek Seviyeleri: 1,22 dolar ve 1,3 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin