EOS fiyatı
EOS, günlük yüzde 12 yükseliş ile 3,60 doların üzerini gördü

EOS fiyatı tüm olumsuzluklara rağmen yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu an itibariyle kripto para birimi endüstrisinde pek bir şey olmuyor. Çoğu para birimi, yan ticaret ticaret momentumunda. EOS fiyatı konusunda ise işler doğru yönde gidiyor, son 24 saatte küçük bir kazanç elde ediyor.

EOS fiyatı 5,3 doları aştı

Geçtiğimiz birkaç saat içinde EOS fiyatının nasıl geliştiğini görmek ilginç. Değeri daha yüksek bir seviyeye çekmek için fazla bir ivme görünmese de, ticaret hacmi hızla artmakta. 625 milyon dolarlık satış hacmi sayesinde, EOS fiyatı bir kez daha 5,2 dolar seviyesini aştı. Bu, ne kadar sürecek görülebilecek olsa da, ilginç bir trend.

Bu %2,23’lük artışa işaret eden EOS değeriyle, son birkaç saatte gerçekleşen herhangi bir reel kazancı da hesaba katan en iyi para birimi. Diğer paraların hafta sonu öncesinde veya sırasında bu örneği takip edip etmediğini görmek ilginç olacak. Eğer bu eğilim devam ederse, EOS fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde 5,5 dolara çıkabilir. Ancak bu, temel olarak, gelecek günlerde Bitcoin fiyatının nasıl değişeceğine bağlı olacak.

EOS fiyat momentumu biraz yükselişe benziyor

EOS fiyat momentumu biraz yükselişe benziyor olsa da, kripto para meraklıları arasında bazı şüpheler var. Yakın tarihli bir Hacker Noon makalesinde, EOS çekirdek protokolünün geliştirilmesinin dışarıdan sağlanmış olabileceği iddia ediliyor. Her ne kadar kendi içinde büyük bir sorun olsa da, projenin bir bütün olarak nasıl algılandığına kesinlikle farklı bir eğilim getirecek.

Daha olumlu bir habere göre, EOS’un yeni bir akıllı sözleşme güvenlik denetimi platformu hayata geçirildi. Proje EOSpark SEC olarak biliniyor ve EOS’un yerli teknolojisini kullanan akıllı sözleşmeler ve uygulamalar söz konusu olduğunda çok fazla uzmanlık sunacak. Her zaman olduğu gibi, akıllı sözleşme teknolojisi ve kullanımı nedeniyle ortaya çıkabilecek potansiyel konular söz konusu olduğunda endişeler vardır.

Olumlu gelişmeler, EOS fiyatı üzerinde doğrudan bir etki yaratmıyor

Dahası, Avustralya’nın endişe duyduğu ilginç bir kararın içinde yer alıyor gibi görünüyor. EOS, ACX platformunda Avustralya dolarına maruz kalacak. Bu, kripto para birimi kullanıcıları arasında en büyük borsa olmasa da, pek çok şirketin mevcut teklifler listesini iyileştirmek için yollar aradığını da doğrulamakta. Daha fazla fiat para birimi ağ geçidine sahip olmak, EOS dahil olmak üzere herhangi bir kripto para biriminde harikalar yaratabilir.

Olumlu gelişmeler, zorunlu olarak EOS fiyatı üzerinde doğrudan bir etki yapmasa da, ekosistemin hala bir bütün olarak ilerlediğini gösteriyor. Öyle olsa bile, hafta sonu, genellikle bazı ilginç fiyat değişikliklerine yol açacak gibi. EOS fiyatı için, geleceğin bu konuda ne tutabileceğini belirlemek imkansız, ancak bu noktada işler oldukça ümit verici.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin