26 Aralık EOS ve NEM fiyat analizi: Önemli altcoinlerde son durum
26 Aralık EOS ve NEM fiyat analizi: Önemli altcoinlerde son durum

EOS fiyatı alarm veriyor: Node’ler tüm EOS ekosistemini etkileyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki gün içindeki olumlu piyasa ivmesi tüm kripto paraları etkilemiş görünüyor. EOS fiyatı ise muhteşem modada düşüş gösteriyor. Perşembe günü %10,27 oranında değer kaybetti ve şu anda 3 doların altında işlem görüyor. Bu arada EOS’un piyasa değeri de 2,7 milyar dolara geriledi.

EOS node’lerinin yüzde 75,5’i şu anda kâr edemiyor

Ayrıca, EOS node’lerinin yüzde 75,5’inin şu anda kâr edemediği bildirildi. EOS Delegated Proof of Stake (DPoS) uzlaşma mekanizmasını kullanır. Madencilik yoluyla Blockchain ağını koruyan PoW uzlaşma mekanizmasını kullanan bu kripto paralardan farklı olarak, EOS Blockchain ağı 21 supernot ve 100 standby nodu ile güçlendirildi. Topluluk üyeleri, kendilerini temsilcilerle temsil edecekleri delegelere oy verecek ve bu delegeler işlemlerin tahakkuk ettirilmesi, işlenmesi ve madencilik işlemlerinin bloklara dönüştürülmesi ile görevlendirilecek.

Ancak, Blockchain media BlockBeats göre, çoğu node kaybetme eşiğinde.  EOS 5 dolardan işlem gördüğünde, günlük gelir sadece personel maaşı ödemek için yeterli. Bu da bugünlerde Stephane ve ekibinin daha fazla acı çekeceği anlamına geliyor. EOS fiyatı ise yüzde 20’den fazla düştü.

EOS fiyatı düşüyorsa, node’ler tüm EOS ekosistemini etkileyebilir

Bu Haziran ayında, EOS süpernodes sunucularının yüzde 95’inden fazlasının Microsoft, Google, Ali cloud ve Amazon dahil olmak üzere teknoloji devlerinin bulut sunucularında çalıştığı bildirildi. O zamandan beri, EOS’un hala bulut sunucularını kullanıp kullanmadığına ilişkin bir bloklaşma olup olmadığına dair büyük bir tartışma var gibi görünüyor. Ayrıca, sadece üst node’ler hala ayı piyasasında kâr edebilir.  Bunun anlamı günlük geliri 640 dolardan (200 EOS) daha düşük olan tüm node’ler zarar görebilir.

MyEOSKit verilerine göre, 200 EOS node’leri arasında, yalnızca ilk 49 node, günde 200’den fazla EOS ödülüne sahip olabilir. Tüm node’lerin resmi olarak önerilen sunucusunu kullandığı varsayımı altında, EOS node’lerinin %75,5’i para kaybediyor. EOS’a giden node’ler madenciler gibi Bitcoin’e benziyor. Bunlar olmadan, hiçbir işlem tamamlanamaz. EOS’un fiyatı düşüyorsa, node’ler  tüm EOS ekosistemini etkileyecek büyük baskılar altında olabilir.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin