EOS ademi merkeziyet tartışması
EOS ademi merkeziyet tartışması

EOS (EOS) platformunda ilginç olaylar oluyor: Tokenler cüzdanlardan izinsiz geri çekildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS (EOS) Blockchain tabanında bulunan Trybe denilen merkezsiz bir uygulamanın (Dapp) airdrop sırasında yanlış token miktarını dağıttığı bildirildi. İşin garip kısmı daha sonra kullanıcılar ile iletişim kurmak yerine, sadece EOS protokolü ile ilgili endişeleri dile getirerek, parayı cüzdanlardan izin almadan geri aldılar.

EOS (EOS) cüzdanlarına erişmek ve paraları geri almak için kullanabilir

Hata, 100’den fazla kullanıcı hesabını etkiledi ve bazı cüzdanlar dört kez aynı işleme maruz kaldılar. Şimdi, birçok blokta soru işareti oluştu. Bir hata yapılsa bile, işlemi tersine çevirmenin bir yolu bu kadar kolay olmazdı. Ancak EOS biraz farklı çalışır ve dApp içerik oluşturucuları, kullanıcıların cüzdanlarına erişmek ve paraları geri almak için kullanabilir. Bu, kötüye kullanıma açık bir kapı bıraktığı için yanlış olduğuna dair sesler yükseldi. Trybe’nin kurucusu Tom Norwood, suçlamaları reddetmek için Reddit’te şu mesajı yayınladı:

Belki de çalışmak zorunda olduğumuz EOS kütüphanesine güvenmek konusunda biraz şüpheci olsaydık böyle bir hatamız olmazdı. Ancak, bu muhtemelen yeni bir yazılım, bildiğiniz ve daha fazla hataya sahip olmaması, kendi içinde bir mucize.

İlk hatanın Trybe’ın hatası olup olmadığı, EOS Blockchain’in bu tür bir geri çekime izin verdiği kadar önemli değil. Nihayetinde kullanıcılar, işlemlerini tersine çevirebilecek bir Blockchain’de kendilerini güvende hissetmeye karar verirler.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin