Bitcoin’i bile gerisinde bırakan EOS, 2019’un en iyisi olacak mı?
Bitcoin’i bile gerisinde bırakan EOS, 2019’un en iyisi olacak mı?

Huobi’den alınan iç döküman, EOS BP’leri arasında problem olduğunu gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin kripto topluluğu, geçtiğimiz günlerde EOS blok üreticilerinden biri olan Huobi‘den bir iç döküman paylaştı. E-tablolar, EOS BP’leri arasında sıkça rastlanan bir ilişki olduğunu ve ağın birçok kişinin düşündüğünden daha merkezi olabileceğini öne sürüyor.

Twitter’daki bir EOS yatırımcısı bu konuya dikkat çekti. Sızan veri tablosundan elde edilen kanıtlara dayanarak yapılan başlıca iddialar, Huobi ve diğer BP’lerin pozisyonlarını güvence altına almak için karşılıklı oylama yapmaları ve çoğu kez finansal ödüller kazanmak için çarpışmaları yönündeydi.

EOS BP’leri daha fazla merkezileşebilir

EOS’un proof-of-stake sisteminin bu tür bir merkezileşmeye yol açabileceği fikri, projenin en büyük sorunlarından biriydi ve BP oylama süreci, ana lansmandan kısa bir süre sonra eleştirildikten sonra, kripto tokenin değerinde önemli ölçüde düşüş yaşandı.

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, sisteme olan aşırı güveninin en önemli eleştirmenlerinden biriydi ve bu yeni iddialar hakkında, bu kadar hızlı gerçekleşmesini beklemese de tahmin ettiği bir durum olduğu yönünde yanıt verdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin