EOS blok üreticilerinin bulunduğu ilk 6 bölge
EOS blok üreticilerinin bulunduğu ilk 6 bölge

EOS blok üreticilerinin bulunduğu önemli bölgeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ana ağının piyasaya sürülmesinden bu yana, bu ağın merkezi olmadığını gösteren çok güçlü bir kanıt var gibi görünüyor. İlk başta çekilmesi biraz zor olabilir, çünkü bu aşamada ağda sınırlı sayıda blok üreticisi var. Öyle olsa bile, aşağıdaki altı bölge de EOS blok üreticilerini barındırıyor ve bu da merkezi olmadığının bir göstergesi.

EOS blok üreticilerinin bulunduğu ilk 6 bölge

6- Güney Amerika

EOS blok üreticilerinin ilk aşamalarında, Güney Amerika’da ağa aktif olarak katkıda bulunan hiç kimse yoktu. Arjantin’in çabaları sayesinde bu durum değişmeye başladı. Zaman ilerledikçe ve proje olgunlaşmaya devam ettikçe diğer ülkelerin EOS’a ilgi gösterip göstermediklerini görmek ilginç olacak.

5- Avustralya

Avustralya gibi büyük bir ülkede bu aşamada sadece bir EOS blok üreticisi olduğunu görmek oldukça ilginç. Bir kişinin olması hiç olmamasından daha iyi olsa da, bölgenin ilerleyen zamanlarda EOS’a daha fazla ilgi gösterebileceği açık. Çünkü Avustralya, kripto para birimi dünyasında güçlü bir üne sahip. EOS’un dünyanın bu bölgesinde nasıl popüler olabileceğini görmek ilginç olacak.

4- Afrika

Çoğu kripto para birimi projeleri mutlaka Afrika’nın değerli bir bölge olduğunu düşünmese de EOS ekibi bu ülkeye farklı bir şekilde bakıyor. Daha açık bir ifadeyle, şu anda Afrika’da dört farklı EOS blok üreticisi var, bu da kıtayı kripto para dünyasında önemli bir oyuncu haline getiriyor. Ayrıca, kripto para birimleri ve ademi merkeziyetçilik söz konusu olduğunda Afrika’nın gözden kaçırılmaması gerektiğini de gösteriyor.

3- Avrupa

Avrupa’da kripto para birimleri söz konusu olduğunda pek çok olanak olmasına rağmen, Avrupa’daki EOS blok üreticilerinin çoğu Birleşik Krallık’ta bir araya gelmiş görünüyor. Bazı taraflar kıtanın diğer kısımlarında da yer alıyor. İngiltere, dünyanın finans merkezlerinden biri ve bu nedenle burada birkaç blok üreticisinin neden bulunduğu anlaşılıyor.

2- ABD ve Bölgeler

Amerika Birleşik Devletleri çok sayıda EOS blok üreticisine sahip olsa da, bu bölge EOS için egemen bölge değil. Asya ile olan boşluk çok küçük, ancak bu bölge hala daha az sayıda blok üreticisine sahip.

1- Asya

EOS blok üreticilerinin çoğunun Asya’da yaşadığını öğrenmek hiç kimseyi şaşırtmayacak. Kripto para dünyasında, Asya her zaman önemli bir bölge oldu. Bu durum yakın zamanda değişmeyecek gibi görünüyor. Şu anda, Çin EOS blok üreticileri için en popüler Asya bölgesi.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin