Bitcoin’i bile gerisinde bırakan EOS, 2019’un en iyisi olacak mı?
Bitcoin’i bile gerisinde bırakan EOS, 2019’un en iyisi olacak mı?

EOS Blockchain’i, demokratik seçim süreçlerini geliştirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ekibi, demokratik seçim sisteminde Blockchain çözümlerine inandığını açıkladı. Pazartesi günü yayınlanan bir Medium gönderisinde önde gelen Blockchain çözümleri sağlayıcısı Block.one, EOS Blockchaini’nin sunduğu yüksek performansın dünyayı önemli ölçüde değiştirebileceğini iddia etti. EOS Blockchain’i, seçim süreçlerinde şeffaflığın sağlanması için önemli bir fırsat sağlayabilir.

EOS ekibi, Blockchain’in geleceği değiştireceğine inanıyor

EOS ekibi, prosedürün bütünlüğünü güçlendirmek için diğer token sahipleriyle oylama işlemlerini onayladı.

EOS açıkladı:

Topluluk geribildirimini içeren şeffaf bir süreçle daha büyük bir topluluk katılımı üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

Yeni geliştirilen ortamda, blok üreticilerini, kullanıcılarıyla bir araya getiren yeni bir fikir birliği oluşturuldu. Bu fikir, ağın yönetilmesinden sorumlu olanların, bireyleri seçime dahil etmesini içeriyor.

EOS Blockchain’i iyileştirmeleri gözden geçirecek

Ekip, EOSIO açık kaynak kodunun kapasitesini eş zamanlı olarak iyileştirmeyi ve merkezi olmayan yönetişimi gözden geçirmeyi planlıyor. Takım, EOS genel Blockchaini’nin sahip olacağı parlak geleceğe dair son derece iyimser. Ekip, Blockchain’in benimsenmesindeki hızın, gelecek nesilleri büyük oranda olumlu etkileyeceğini düşüyor.

Geçtiğimiz günlerde, EOS CTO’su Dan Larimer bazı açıklamalarda bulundu. Larimer, ileri teknolojiyi ve geleceğin beklentilerini tartışmak üzere Londra’daki Blockchain etkinliğine katıldı. Gelecek hakkında konuşan Larimer, Blockchain teknolojisinin işletmelerde kullanıldığını ve finans sektörüyle sınırlı olmamasının onun için en büyük heyecan olduğunu belirtti. EOSIO kullanım durumlarından bahsederken Blockchain’in sosyal medya, e-posta ve merkezi olmayan borsalar gibi farklı yerlerde uygulandığını belirtti.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin