EOS ana ağ güncellemeleri Zebpay’ın sitesinde mevcut
EOS ana ağ güncellemeleri Zebpay’ın sitesinde mevcut

EOS ana ağ güncellemeleri Zebpay’ın sitesinde mevcut

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ana ağ ve token geçişi 1 Haziran 2018’de planlanıyor. EOS ana ağ ve token geçişi etkinliğine destek verdiklerini açıklayan Zebpay da dahil olmak üzere birçok ticaret platformu EOS’a destek veriyor. Bu etkinliğin güncellemeleri Zebpay tarafından yayınlandı. Artık EOS ana ağ güncellemeleri Zebpay’ın sitesinde mevcut.

EOS ana ağ güncellemeleri Zebpay’ın sitesinde yayınlandı

Zebpay, Bitcoin alışverişini güçlendiren,  Bitcoin adreslerini anlayabilmek için herhangi bir karmaşıklık içermeyen, Bitcoin tokenlerini kaybetmenin güçlüklerini ya da korkularını ortadan kaldıran, taşınabilir bir numara kullanan, en zor çok yönlü Bitcoin cüzdan uygulamasını gönderen Hindistan’ın ilk Bitcoin borsası. Zebpay cüzdan uygulamasını kullanarak müşteriler, taşınabilir bir numara ve 4 haneli bir şifre kullanarak Bitcoin satın alabilir, depolayabilir ve harcayabilir. Bugün Zebpay konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

EOS ana ağ geçişi nedeniyle tüm EOS gönderim ve alma işlemleri 29 Mayıs 08:00 itibariyle çalışmayacak. INR’de INR ticareti yapabilecek ve kripto-kripto çiftini destekleyebileceksiniz.

EOS’un token geçişi 2 Haziran 2018’de gerçekleşecek

EOS tokeni, ilk olarak iyileştirme için fon sağlama amaçlı Ethereum Blockchain üzerinde yapıldı. Token sözleşmelerinin kendileri belirli bir tarih ve saatte çalışmayı bırakmak için kodlandı. EOS’un token geçişi 2 Haziran 2018’de saat 11:59’da gerçekleşecek. Böylece, 29 Mayıs 8:00 itibariyle, herhangi bir EOS işleminin gönderilmesi ve alınması geçerli olmayacak. INR ve desteklenen kripto ticaret çiftleri ile EOS paralarının alım satımı ve ticareti yapılacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin