EOS 40 doları görebilir! Peki ne zaman?
EOS 40 doları görebilir! Peki ne zaman?

EOS 40 doları görebilir! Peki ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS’un fiyatları akla gelebilecek düzeylerin ötesini aştı. EOS’un tüm zamanların en yüksek seviyesini ihlal ettiğini gördük. Nisan ayı sonunda uçmaya devam ederek 20 doları aşarak yatırımcılarını çok mutlu ettiğine de tanık olduk. Sadece birkaç ay öncesini düşündüğünüzde, EOS 5 dolar seviyelerinden geziniyordu. Bu çok çarpıcı bir gelişme. Peki EOS 40 doları görebilir mi?

EOS 40 doları görebilir!

EOS, Nisan ayında yükseldiğinde, piyasaların geri kalanı onu takip etti. Analistler EOS’un bir daha piyasayı ayağa kaldıracağını belirtiyor. Bu bizi çok ilginç bir noktaya getiriyor. Piyasalarda son zamanlarda düşüş eğilimi hakim, bu nedenle ne kadar küçük olursa olsun, herhangi bir tırmanış önemli ölçüde ön plana çıkıyor. Dün öğleden sonra EOS yönünü yukarıya çevirerek  hızla artmaya başladı. Bu, EOS’un daha yüksek seviyeleri denemek üzere olduğuna dair bir işaret midir?

EOS son saltanatını 5,81 dolar seviyelerinde, 21,4 dolar seviyelerine çıkarak gördü. EOS’un ilk hamleyi yapmasından 3 gün sonra, piyasaların geri kalanı da tırmanışa geçti. EOS gerçek anlamda gök gürültüsü kopartacak kadar önemli seviyeleri test edebilir. Yazım sırasında, EOS, %8,2 oranında artışla 12,1 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Son dalgalanmada EOS’un %270 oranında arttığı göz önüne alındığında, bir sonraki dalgalanma EOS’u 40 dolar seviyesine çıkartabilir.

Peki ne zaman?

Genel olarak, EOS 40 dolar ve üzerini garanti etmiyor. Ancak dün öğleden sonraki fiyat hareketleri, pazarın geri kalanına karşı, önemli seviyeleri test edeceğini gösteriyor. Unutmayın, bu yatırım tavsiyesi değil. Kripto paraların riskli yatırım araçları olduğunu göz önünde bulundurarak her zaman kendi araştırmanızı yapın!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin