featured

ENS adres kayıtları Eylül ayında yeni bir rekora ulaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Name Service (ENS) yeni bir mihenk taşına daha ulaştı. ENS adres kayıtları, Eylül ayında tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Gelen veriler ENS’nin başarılarını teyit etmiş oldu.

Ethereum Name Service (ENS), Ethereum blok zincirine dayalı dağıtılmış, açık ve genişletilebilir bir adlandırma sistemidir. ENS, insan tarafından okunabilen Ethereum adreslerini içerir. Yani Metamask gibi cüzdanlardan bildiğiniz makine tarafından okunabilen alfasayısal kodlara dönüştürür. 

Meta verileri ve makine tarafından okunabilen adresleri insan tarafından okunabilen Ethereum adresleriyle ilişkilendiren ters dönüşüm de mümkündür. ENS’nin asıl amacı Ethereum tabanlı web’e insanlar için daha kolay erişilmesini ve anlaşılmasını sağlamaktır.

ENS adres kayıtları rekor kırdı

Dune Analytics verilerine göre, Eylül ayında yeni kaydedilen ENS adres sayısında zirve görüldü. Ocak ayına göre toplam NFT işlem hacminin %97 düşmesine rağmen, ENS adres kayıtları 427.325 sayısına ulaştı.

Dune Analytics verileri, Asya piyasasının açılmasıyla birlikte açıkladı. Eylül ayının son gününde açıklanan rakamla birlikte toplam 2,59 milyon Ethereum Name Service adresi oluşturulduğunu gösterdi.

Ethereum Name Service, uzun adres dizilerini “.eth” ile biten okunabilir ifadelere indirgeyen bir protokoldür. Adın kendisi bir NFT’dir ve OpenSea gibi pazarlarda işlem görebilir.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin