Enkidu ve Civic ortaklık kurdu
Enkidu ve Civic ortaklık kurdu

Dünyanın ilk Blockchain tabanlı programlanabilir şirket platformu Enkidu, Civic ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın ilk Blockchain tabanlı programlanabilir şirket platformu Enkidu, platform kullanıcılarına kolay, güvenli ve yeniden kullanılabilen KYC hizmetleri sağlamak için Civic ile ortaklık kuruyor.

Blockchain tabanlı küresel bir işbirliği platformu olan Enkidu, bugün Blockchain tabanlı teknolojisi ile dijital kimlik sektöründe devrim yapan Civic Technologies Inc. ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, Know-Your-Costumer (KYC) gereksinimlerini karşılamak için güvenli kimlik hizmetleri getiriyor ve Enkidu’nun, vatandaşları Ağustos ayında piyasaya sürülecek olan Limited Liability Company yapısını ele geçirmeyi uman programatik şirket platformunu doğrulamasını sağlıyor. Alpha.enkidu.io’da bir alfa an itibarıyla canlı durumda.

Yeniden kullanılabilir KYC geliyor

Bu ortaklık, doğrulanmış kullanıcıların bir Enkidu şirketi oluşturmasını kolaylaştırır. Dünyanın birçok yerinde bir şirket kurmak birden fazla kimlik doğrulama turu gerektirir. Civic’in yeniden kullanılabilir KYC’siyle Enkidu’nun kullanıcıları, birden fazla kez veri alma ve doğrulama yapmalarına gerek kalmadan, kimlik bilgilerini Enkidu platformunda yeniden kullanabilirler. Tam doğrulama işlemi, biyometrik ve Blockchain tabanlı güvenlik ile korunan ve kullanıcılara güvenli ve güvenilir bir ortam sağlayan Civic Mobile App içinde gerçekleşir. Bu özel durumda, Enkidu’nun platformlarında Civic’i kullanması, Estonya gibi ülkelerin internet kullanıcılarına sağladıkları “Merkezsiz e-Residency”e benziyor.

Enkidu’nun CEO’su Varun Mayya, Civic’e övgülerini şu şekilde dile getirdi:

Civic, Enkidu platformu için mantıklı bir seçiçm. Yeniden kullanılabilir KYC çözümü, şirket oluşturma platformumuzdaki potansiyel kurucuları doğrulamanın ağırlığını kaldırıyor.

Enkidu COO’su Varun da Mayya’nın dediklerini doğrular nitelikte bir açıklamada bulundu:

Bu işbirliği Enkidu için harika bir haber. Civic kurumsal düzeyde güvenlik sağlar ve KYC prosedürü sorunsuzdur.

Civic kurucu ortağı ve CEO’su Vinny Lingham da bu ortaklıktan mutlulukla bahsetti:

Enkidu’yu Civic’in Partner Network’üne kabul etmekten mutluluk duyuyoruz. Enkidu, Blockchain destekli, akıllı sözleşme teknolojisinin geliştirilmesine öncülük ediyor ve güvenilir, yeniden kullanılabilir kimlik doğrulaması, akıllı sözleşme kabulü için kritik bir bileşen olarak karşımıza çıkıyor. Enkidu ile işbirliği yapmak, Civic ekosistemi için ve doğrulama hizmetlerine talep üzerine, güvenli ve düşük maliyetli erişim için başka bir kilometre taşının yanı sıra Enkidu’nun küresel işbirliği platformunun daha verimli ve daha güvenli olmasını sağlamak.

Civic’in yeniden kullanılabilir KYC hizmetlerinden yararlanan Enkidu kullanıcıları, bir Enkidu şirketi oluşturmadan veya katılmadan önce kimlik belgelerini kolayca tarayabilir ve doğrulayabilir. Doğrulamanın yalnızca bir kez yapılması gerektiğinden, bu uyum ve sahteciliği önleme ile ilgili masrafları azaltır. Kullanıcı tarafından paylaşılan bilgiler, yüksek seviyeli şifreleme ve biyometrik kilitler kullanılarak güvenli bir şekilde saklanır. Daha da önemlisi, güvenilir bir kurum tarafından doğrulanan bilgi, kullanıcının izniyle başka platformlarda yeniden kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için Enkidu web sitesini ve Civic web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Enkidu hakkında

Enkidu, bireylerin dünya çapında işbirliği yapmasına, ekip üyeleri arasında sorunsuz ödeme bölmesi yapmasına ve programlı yönetim kurulu kararlarını geçmesine olanak veren küresel bir programatik şirket platformudur. İçerik oluşturucular, benzer görüşlere sahip ortak çalışanlar bulabilir ve sıfırdan maliyete kadar bir para yatırma ya da hizmet üretme ve sunma konusunda ekip oluşturabilir ve her ödeme için %0,5’lik bir işlem ücreti alabilirler. Enkidu platformu bir Limited liability Company’e benzemekte ve çalışan hakları sahiplik planı (ESOP), temettü politikası, hisse sınıfları ve daha fazlası dahil olmak üzere pek çok olaya sahip olmaktadır. Enkidu, ön satış ve özel satışlarında 1,311 ETH’yi başarıyla topladı.

Enkidu

Web SitesiFacebookTwitterReddit

Civic hakkında

Civic, tüketicilerin kimliklerini gerçek zamanlı olarak kullanmalarına izin veren bir Blockchain kimlik doğrulama teknolojisidir. Blockchain aracılığıyla kimlik doğrulama hizmetlerine isteğe bağlı, güvenli ve düşük maliyetli erişimi sağlamak için tasarlanmış bir ekosistemin gelişmesine öncülük ediyorlar. Civic geçtiğimiz günlerde, ekosistemdeki katılımcıların kimlik doğrulaması ile ilgili hizmetleri sağlamak ve almak için kullanacakları Civic token’i tanıttı. Şirket, Haziran 2017’de satış etkinliği sırasında 33 milyon dolarlık token sattı.

Civic

Web SitesiFacebookTwitterReddit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin