featured

Enjin Coin fiyat analizi: ENJ 3,25 dolar seviyesindeki direnci test etmeye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Bitcoin’in büyük oranda bir düşüş yaşamasının ardından altcoinler de bu düşüşü takip etmişti. Düşüş kervanına katılan altcoinlerden bir tanesi olan Enjin Coin, yapılan fiyat analizine göre bugün yükselişte. ENJ değeri yalnızda bir gecede 2.20 dolar seviyesine kadar düşmüştü. Fakat kripto para piyasası son saatlerde güçlü bir tepki içerisinde.

Enjin Coin fiyat analizine göre, bugün 2.20 dolar seviyesinden güçlü bir toparlanma yaşandığı için önümüzdeki zamanlarda yükseliş gelebilir. Bir önceki 2.60 dolar desteği ise fazla zor gibi görünmüyor. Bu nedenle, Enjin Coin’in bir sonraki hedefi 3,25 dolar. Bu hedefin belirlenmesiyle beraber yükselişe devam etmesi bekleniyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde güçlü bir düşüşe şahit oldu. Bu güçlü düşüş de piyasasda birçok olumsuzluğa sebep oldu. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 12,62 ve yüzde 7,69 oranlarında değer kaybederken, en iyi altcoinlerin geri kalanı daha da fazla kaybetti.

Son 24 saatte Enjin Coin fiyat hareketi

Enjin Coin 2,20 dolar seviyesine kadar düşüş yaşadıktan sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladı.

Son 24 saat içerisinde ENJ 2.10 dolar ile 3.22 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada ve Enjin Coin fiyatında aşırı volatilite olduğunu gösteriyor. Volatilite, piyasada istenen bir durum değildir. İşlem hacmi yüzde 122 oranında artarak toplam 700 milyon dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 2.44 milyar dolara geriledi. Son olarak kripto para birimi Enjin Coin, piyasada genel olarak 59. sırada yer aldı.

ENJ/USD 4 saatlik grafik

ENJ, 2,90 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Enjin Coin 4 saatlik grafik

4 saatlik grafik incelendiğine, Enjin Coin fiyat hareketinde son saatlerde yaşanan kayıpları hızla toparlamaya yönelik hareketler yaşandığını görebiliriz. Bu da muhtemelen bugün daha fazla yükselişe yol açacaktır.

Enjin Coin fiyatı, 25 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.85 dolara kadar çıktıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir şekilde düşüş yaşamıştı. Daha sonra ENJ, yüzde 30’dan biraz daha fazla düşüş yaşayarak 3,25 dolar desteğine doğru; biraz daha yüksek seviyede bir dip yaptı.

Daha sonra 28 Kasım tarihinde başka bir yükselme girişimi yaşandı. Ardından daha fazla düşüş tekrar yaşanmadan önce yalnızca 3,92 dolar seviyesine ulaşıldı. Birkaç gün içinde ise yavaş yavaş 3,25 dolara ilerledikten sonra ENJ, bütün piyasayla beraber düşüş yaşadı.

Bu sefer Enjin Coin fiyatı 24 saatten daha kısa bir sürede yaklaşık olarak yüzde 35 oranında değer kaybetti. Yükseliş momentumunun bugün geri dönmesiyle birlikte güçlü bir düşük seviye olarak 2.20 dolar belirlendi. Bu nedenle, yeni bir dip seviyeye gelinmiş oldu. Enjin Coin’in önümüzdeki 24 saat içinde kaybının bir kısmını geri kazanması bekleniyor.

Enjin Coin fiyat analizinde sonuç

Enjin Coin fiyat analizinde sonuç olarak; bir sonraki destek noktası olan 3,25 dolarlık seviyenin direne dönüşmesinden dolayı daha fazla toparlanma yapması bekleniyor. Dolayısıyla analistler yakın zamanda yükseliş olabileceğini düşünüyor. ENJ/USD güçlü bir düşüş yaşadı. Fakat artık ayılar güçlerini kaybettiği için toparlanma yakın gözüküyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin