Cryptocom borsasında Amerika’da ilk kaldıraç işlemleri geliyor

Enflasyon açıklaması öncesinde Bitcoin ve türevleri nasıl fiyatlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Bitcoin ve türevleri için kripto fiyatları önemli bir sıçrama görüyor. BTC, devam eden ABD bankacılık krizine rağmen 24 bin dolardan işlem görüyor. Hatta bugün BTC/USD paritesi  24.800 dolara kadar iğne attı.

Kripto varlıklarındaki hareketlilik pazar gününden bu yana önemli oranda arttı. Bitcoin çift haneli kazanç göstererek agresif büyüme kaydetti. Piyasa değeri 1 trilyon oları kaybetmişken yeniden psikolojik bölge geçilmiş oldu.

Son 24 saat içinde piyasadaki para akışında da büyük bir değişiklik var. Neredeyse yaıtırmcılar 1 gün içinde 100 milyar dolarlık bir hacime ulaştı. Risk iştahının giderek azalması ve FED’in faiz politikasının boşa çıkması ralliyi kaçınılmaz yapabilir.

Bitcoin ve türevlerinde hareketlilik sürüyor

Bugün tüm piyasalar için kritik olan ABD enflasyon verisi açıklanacak. Enflasyonun beklenti altında gerçekleşmesi piyasanın daha çok ilerlemesini sağlayacaktır. Bitcoin ve türevleri, enflasyon ile beraber yeni bir artış hızı kazanabilir.

Diğer yandan enflasyonun iyi bir veriyle gelmesi faiz artışında beklentileri düşük tutacaktır. Aynı zamanda Amerika’da iki bankanın batması FED’in faiz artışındaki elini güçsüz bıraktı.

Geçen hafta üç büyük ABD bankasının iflas etmesine rağmen, Bitcoin ve türevleri sıçramanın ne denli büyük olgunu gösterdi. Piyasa bugünde yeşil renkte işlem görüyor. Haber yazdığımız esnada BTC son 24 saatte %8,54 arttı. Ethereum fiyatı %4,54 arttı. Cardano için bugün kripto fiyatları %1,63 arttı. Solana fiyatı %3,01 arttı. XRP %0,10 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin