featured
Endonezya Merkezli Araç Kiralama Şirketi Frasindo

Endonezya merkezli araç kiralama şirketi Frasindo, FRASCOIN & CARCOIN ile kripto para dünyasına katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Endonezya’nın hızla büyüyen araç kiralama şirketi Frasindo, Fras Coin Token ile kripto para pazarına girmeye hazırlanıyor.

Son zamanlarda benzeri görülmemiş bir hız ile büyüyen blockchain topluluğu harika ve yenilikçi fikirler üretti ancak bu süreçte bazı olumsuz durumlar da oluştu. Frasindo‘daki özel ekip, kriptopara endüstrisi ile ilgili kapsamlı bir araştırma yaptı ve piyasayı ilgilendiren en önemli konuları belirledi.

Mevcut kriptopara  ekosisteminin aşırı dalgalanma ve tam düzenleme eksikliğinin farkında olan; Frasindo, yatırımcılarını savunmak ve yatırımlarını korumak için tasarlanmış sağlam bir konsept inşaa etmiştir.

Frasindo’nun doğuşu

Kripto para pazarını ilgilendiren birçok konuya Frasindo’nun çözümü, temelleri araba gibi  fiziksel varlıklarla desteklenen bir “coin” üretimidir. Bu arabalar şirkete rutin bir gelir sağlar. Şirket, zaten Endonezya’da faaliyet gösteren herkesin bildiği araç paylaşımı şirketleri ile prestijli ortaklıklar kurmuştur.

Proje, online taksi olarak Uber, Grab ve Go Car için çok sayıda araç sağlıyor. Fras Coinlerin  harcanmasıyla oluşan yatırımlar, Frasindo’nun kiralık araç filosu ve topluluk tarafından sunulan farklı start-up projelerinin desteklenmesi sağlayacaktır. Paranın her zaman fiziksel varlıklar tarafından desteklenecek olan Fran Coin aynı zamanda bir çok start-up üretecek ve Fras Coins sahiplerine ücretsiz hediye verecek bir sürü yeni projeye imza attığının sağlayacaktır.

 

Yatırımcıların güvenini sağlama

Piyasadaki  mevcut birçok altkoinlerin kendini ayrı tutmak isteyen Frasindo, yatırımcılarına gerçek şeffaflığı sağlamak için gerçek bir topluluk yönetişimi uyguluyor.

Bir yatırımcı Fras Coin Token’i edindiğinde, Frasindo uygulamasını indirme fırsatına sahip olacaklar. Bu uygulama sayesinde    kullanıcılara Frasindo ofisini  24 saat boyunca görüntüleyebilecek, araçların GPS konumlarını ve dahili kameraları izleyebileceklerdir.

Bu, yatırımcıların Frasindo’nun nasıl çalıştığını ve genişlediğini sürekli olarak görmelerini sağlayacaktır. Frasindo’nun ayrıca, yol haritası genişletme planında belirtildiği gibi, şirketin genişlemesi için bir sonraki hareket planında, yatırımcıların kendi fikirlerini sunmasına veya oy vermesine izin verecek bir oy verme mekanizması vardır.

Ücretsiz araba kiralama

Frasindo, yeniliği işteki başarısının anahtarı olarak görmekte ve böylece çeşitli idealleri görselleştirmeye ve genişletmeye devam etmektedir. Bu bağlamda, hem yatırımcılarına hem faydalı hem de heyecan verici olacak bir ödül sistemi hizmete girmiştir.

Yatırımcılara ödül olarak ‘Car Coin’ çeki tanıtımı. ‘Car Coin’ kuponları, belirli kriterlerini taşıyan Fras Coin sahiplerine günlük olarak verilecektir. Car Coin şunları sağlar:

 

  • Ücretsiz Araç Kullanımı
  • Ücretsiz Sürücüler
  • Ücretsiz Tur + Rehberler
  • Ücretsiz Konaklama
  • Ücretsiz İkram
  • Ücretsiz Giriş (bazı etkinliklere)

 

Frasindo token satışı

Fras Coins için genel satış 15 Şubat 2018’de başlayacak ve 15 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Bu süreçte katıldığınız döneme göre çeşitli ikramiyeler (bonuslar) olacaktır. 1 Fras Coin,  0.14 USD değerinde olacaktır. Token satışı süresince  Ethereum ve Bitcoin Kabul edilecektir.

 

Daha Fazla Bilgi için Ziyaret Et: https://www.frasindo.com/

Telegram’a Bağlan: https://t.me/FRASINDO

Takımla Tanış: https://www.frasindo.com/media/category/members/

Whitepaper’a Gözat: https://drive.google.com/file/d/1jWnP6nWK7omHNZZp4iUrhSAJu3BifGwt/view

Facebook’a Bağlan: https://www.facebook.com/frasindo/

 


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us


ICO, Airdrop ve Bounty programları için Ethereum adresi nasıl oluşturmalı ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin