Shiba Inu fiyatı yakın zamanda geri dönüş sağlayabilir mi?

Endişeye gerek var mı? Bu borsa Shiba’nın bakın ne kadarına sahip?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası, Cuma günü geniş bir toparlanmaya tanık olduktan sonra %3’ten fazla düşüş kaydetti. Kümülatif pazar şu anda 847 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

24 saatlik işlem hacmi %34.3’ün üzerinde düşüşle 91 milyar$’a geriledi. Binance CEO’su CZ’nin FTX kripto borsası ile ilgili önemli bir açıklama yapmasının ardından piyasa sürekli düşüşte.

FTX token (FTT) fiyatı son 24 saatte %36 daha düştü. FTT, basın zamanında ortalama 2,01 $ fiyatla işlem görüyor.

FTX kripto para borsasını etkileyen likidite krizinin ortasında Crypto.com, platformun şeffaflığı teşvik etmek olarak tanımladığı rezerv kanıtını yayınladı. Bu rezerv kanıtında öne çıkan bir varlık oldu. O da Shiba’nın rezervi yatırımcıların dikkatinden kaçmadı.

Shiba’nın rezervi yaklaşık olarak yüzde 20

Crypto.com, 11 Kasım’daki bir blog yazısında, bir ara denetimin rezervlerinin yaklaşık 2,9  milyar dolar olduğunu gösterdiğini duyurdu. Popüler bir borsanın CEO’su, rezervlerinin en büyük ikinci holdinginin Shiba Inu’da olduğunu ortaya koyan bir Rezerv Kanıtı yayınladı.

En büyük ikinci borsadan iflasa kadar FTX borsasının düşüşü, kripto borsalarından şeffaflık talebini artırdı.

Blockchain oracle platformu Chainlink, rezerv varlıklarının güvenilir ve zamanında izlenmesini sağlamak için “Rezerv Kanıtı” adlı bir protokol sundu . Kullanıcılara şeffaflık sağlamak için otomatik denetimler gerçekleştirir.

Crypto.com, Shiba Inu’da 570 milyon dolar tutuyor

Crypto.com’un kurucusu ve CEO’su Kris Marszalek, Shiba Inu’yu (SHIB) ikinci en büyük rezerv holdingi olarak gösteren Rezerv Kanıtı’nın bir panosunu yayınladı. Borsadaki toplam rezervler 2 milyar doların üzerindedir. Bunun yaklaşık 570 milyon doları SHIB’de bulunmaktadır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin