Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

En zengin yüzde 1’lik Bitcoin zengini dilimine girmek için ne kadar BTC’niz olmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde bir düşüş eğilimine girdiği zannedilen Bitcoin, dün tekrar 10 bin doları aştı. Kısa süre önce yapılan bir araştırmada tüm adreslerin sadece %2’sinin 1 BTC veya fazlasına sahip olduğu belirtilmişti.

Tabii ki, birçok kişi çeşitli cüzdanlara yayılmış 1’den fazla BTC’ye sahip. Bununla birlikte, 1 Bitcoin sahibi olan gerçek insan sayısı 500.000 ila 1 milyon arasında bir yerde.

Bununla birlikte, 1 BTC’niz yoksa da ümitsizliğe kapılmayın. Zira yüzde 1’lik BTC zenginleri diliminde yer almak için sahip olmanız gereken BTC miktarı sadece 0,28 BTC. Yani 17 bin Türk lirasından biraz fazla.

0,28 Bitcoin (BTC) ile “zengin” olunabiliyor

Takipçilerinden biri, Unchained Capital’den Parker Lewis’in Bitcoin Obsoletes All Money adlı blog yazısına dikkat çekti. Bunun muhtemelen 2030 dolaylarında mümkün olabileceğini gösteren bir grafik yükledi.

Ancak Levison’a göre, 0,28 BTC’niz varsa dünyanın en zengin BTC sahiplerinden birisiniz.

bitcoinist

Bitcoin golden cross sonunda görüldü: Yüzde 150 artış kapıda olabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin